Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primar al puterii: Constat că în acest partid au pătruns nişte mafioţi

Primarul comunei Gogoşu din judeţul Mehedinţi își atacă propriii colegi de partid și spune că aceștia fac abuz de putere.

Politicianul atrage totodată atenția asupra discrepanței dintre venituri și averile uriașe ale acestora.

„Constat că în acest partid au pătruns nişte mafioţi care nu se ocupă de problemele partidului, ci se ocupă de anumite persoane, care le consideră incomode pentru dumnealor", a mai spus primarul PD-L la Antena3.

Integral pe CotidianulComentarii

Ghiocelul din tara lui Kakat voda Tateluuu, o sa ai viata scurta, te haleste mafiotii ! Ia-ti garda personala si consilier juridic ! Sa te pregatesti de-o demisie la cerere (cererea altora, evident).

1 noiembrie 2011 21:33

f-16 Este RROMAN

1 noiembrie 2011 17:56

NAE mafioti ??? spurcaciuni fanariote , pleava natiunii , cea mai de cacat specie de politician se afla in acest partid ticalosit carmuit de chiorul betiv si derbedeu !

1 noiembrie 2011 16:59

LIVIU NU CU MULTI ANI IN URMA,ACEST PRIMAR LONGEVIV,AVEA FOTOGRAFIA LUI ILIESCU PE PERETE.ACUM,PROBABIL ESTE BASINESCU.A FURAT DESTUL SI CAUTA SA SCAPE.CAMTARZIU

1 noiembrie 2011 16:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.