Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Grigore Leşe a avut o reacție neașteptată în timpul unui recital susținut în Târgu Lăpuş. Artistul a luat foc atunci când o femeie a intrat în sala de concert, după ce el a început recitalul. Deși cei prezenți i-au cerut scuze și l-au rugat să continue, interpretul nici nu a mai vrut să audă.
Momentul în care artistul se supără și anunță publicul că pleacă de pe scenă a fost publicat de un spectator, iar înregistrarea a fost făcută publică pe Youtube de jurnalistul Vasile Dale. „Gata, la revedere! Îmi pare foarte rău, am spus să închideți ușa! A intrat doamna, la revedere, plecăm! Asta este! Nu, nu. Gata, gata! E disciplină, gata, gata, disciplină! Puteți să înjurați, să scrieți unde vreți, nu mă interesează. Eu am spus ceva! Gata, gata, la revedere! Îmi pare foarte rău, nu ne jucăm! Poate să vină mama aici, poate să vină Hristos! Eu am pus niște condiții!”, a spus Grigore Leşe către public

Integral pe LibertateaComentarii

ariciul De regula cand se incalca niste reguli,E vorba de influenta mita sau hotie.Mi se pare normal dupa ce am hotarat intr-un fel,sa se faca in alt fel.Nu ma intereseaza cine ,ce si cum sa facut.S-a incalcat regula ,si asta spune totul.Daca ar fi aplicat principiul peste tot,ar fi ordine disiplina cinste si dreptate.Si onoare

12 decembrie 2018 10:19

Ecce Kurrupt Ma scuzati dar eram ocupat, trebuia sa ranesc cu limba branza doamnei prim-ministru si nu am mai apucat sa-i raspund ornitologului rupt in cur.

11 decembrie 2018 21:29

Papagalul căpitanului piraților kurcubeului repetă aceleași beșini în oglindă și se întreabă de ce îi iese toate repetențiile pe invers... Acuma însă crede că a descoperit secretul și va încerca să adauge vodkă la amestecul pur de sloboz care îl colectează și cu gura și cu kuru de la întregul echipaj al corăbiei Perla Maro.

11 decembrie 2018 18:38

Kuminecăturile Gemene Ma scufund cu evlavie in gaoaza raioasa a lui diadia si-mbesesc Kreatii de opinie ca nimeni altul. secretul e un amestec de votca cu sperma cu care fac gargara toata noaptea.

11 decembrie 2018 18:02

Kuminecăturile Gemene Hopa că hemoroidul de serviciu s-a umflat și a început să scrie prefața volumului 3 al tezei de doktorat intitulată Zbuciumul Kurcubeului. Primul și al doilea volum, Zbuciumul Arianusului, ecce practic repetat la xerox dar autorul a evoluat, i-a crescut franjuri multicolori la sfinkter după atâția ani de evoluție, specia repetenților de fapt acuma se numește Homo Homo Superior...

11 decembrie 2018 17:01

Ecce Homo Sa ma scuzati dar cand eram copil am fost abuzat cu invoirea mea de un tren de calugari panslavici veniti sa curete mucegaiul de pe coaiele lui Lenin, mi-au dilatat sfincterul atat de mult incat acum il mai pot astupa doar cu ultimul volum Omagiu din colectia lui Vadim Tudor.

11 decembrie 2018 16:40

Eremia Constantin La plecare s-a urcat in LEXUS sau a plecat "pe opinci"? A acuzat Guvernul ca nu a luat masuri sa prvina asrfel de evenimente?

11 decembrie 2018 15:35

Ecce Homo A intrat doamna peste el... Cum să poată continua omul să cânte la fagot după ce femeia dracului a spurcat scena?! Neprihănitul a avut reacția cu pricina deoarece probabil întâmplarea l-a atins în profunzime la trauma care o are de mic copil, nu ii s-a vindecat de-atunci și care ecce precum o ruptură mortală la inimă dar un pic altfel... Precum și lui Cristian Homobuci ii s-a muiat instantaneu ciocanul atunci când cineva a deschis ușa Mercedesului în care și el cânta la un flaut, tot așa și Grigore o fi suferit vreun accident de mașină care l-a lovit fix la rană iar acum pe scenă, evenimentul nefericit cu doamna care a dat buzna practic i-a provocat o durere intolerabilă fix ca un șut cu șpițul în sfinkterul lui multilateral fisurat... Ecce Normal.

11 decembrie 2018 14:14

Pute I s-a urcat la cap si nu stiu de ce.cred ca mai mult bun simt nu strica dar trebuie sa-l ai !!

11 decembrie 2018 13:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.