Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bălmăjeala doamnei Viorica Dăncilă despre ordonanța de urgență pe care ne-a anunțat că o dă, dar despre care nu știe ce să ne spună, dumneaei nefiind din localitate, ar fi fost comică și înduioșătoare dacă nu s-ar fi produs pe timpul, pe nervii și pe viața noastră. Așa cum alții au doamnele lor de fier, la fel de bine avem și noi o doamnă de lemn. De lemn Tănase, în care bați de Doamne ferește!

După ce a tot bătut șaua să priceapă cine trebuie, Liviu Dragnea a luat taurul de coarne și i-a dat o ordonanță în plic doamnei Dăncilă. Precum securistul lui Marin Preda, pentru care „ordonanțe” suna la fel ca „ordine” („Aștept ordonanțele dumneavoastră!”), doamna Dăncilă a priceput că dacă-i ordonanță, cu plăcere!

Integral pe RepublicaComentarii

Gicu Cred ca autorul articolului a vrut sa spuna "Doamna cu CAP DE LEMN!"

11 decembrie 2018 19:56

pedelistul ...liberal Ce-i tooot dati baih ciulingricilor cu amnistia si gratierea ? E vorba DOAR de unele prevederi ale Codurilor declarate constitutionale, prevederi care conf CCR trbuie sa intre in vigoare "DE INDATA" ! Punct !

11 decembrie 2018 18:42

Efectele unui OUG pe amnistie și grațiere NU mai pot fi reparate. Scapă toți. Prin urmare, așteptăm Monitorul Oficial? Riscă cineva? Și mai observați ceva, cum Dragnea și PSD transformă treptat discuția despre OUG în ceva justificat, necesar și firesc. Ce se mai poate face? Nu foarte multe. Depinde de noi toți cum vom trata cinismul extrem al liderului PSD. După ce a încercat aproape doi ani să promoveze amnistia și grațierea pe furiș, Dragnea a decis în sfârșit să sfideze o țară întreagă, anunțând-o prin gura partidului că da, asta vrea, să scape toți. N-a spus-o direct, desigur, ci i-a pus pe alții, ca Marian Oprișan, să justifice nevoia amnistiei și grațierii cu eternele justificări: protocoale, abuzuri, condamnați nevinovați etc.D.Tapalaga.

11 decembrie 2018 15:02

Mircea Draghici 11 decembrie 2018 11:54.... Domnule sa sti ca nu ma plateste nimeni !....si nici nu fac parte din #rezist (chiar daca as fi onorat sa fac parte)....Nu ma plateste Soros, nu-s din Statul Paralel si nici cel rebrenduit acum Statul Subteran....Dar nu-mi place hotzia si nici saracirea voita a poporului roman prin conducerea tzari de un Clan Interlop Mafiot Teleormanean....Nu-mi place vanzarea de tzara si tradarea intereselor poporului roman in favoarea UDMR-ului si ungurilor in general ...nu accept apropierea de Erdogan si Putin si scoaterea tzarii din UE ceea ce Dragnea dumitale si Clanul lui face ....

11 decembrie 2018 13:49

Ecce Kurrupt Ecce Normal. Avem un președinte de căcat, care nu numai că face o treabă bună dar o face constituțional și apoi o și mănâncă regulamentar. Repetentul știe cum funcționează sfinkterul din fruntea statului și le zice pe toate ca pe un cântec melodios care te mângâie la franjurii multicolori de la gaura neprihănirii, dacă ești educacat evident și ai așa ceva. Normal că pupincuriștii de serviciu a fost însărcinați să strângă din buci și să arunce cu căcat în Femeia dracului... Penibil efortul.

11 decembrie 2018 13:18

@Mircea Drăghici Dragule postac #rezist, poți să repeți acest comentariu nu zile, ci ani în șir! Nu faci decât să arăți că ești obsedat și mărginit, că nu înțelegi sensul mai adânc al evenimentelor, că nu poți să creezi mai mult, ci te rezumi să repeți „în buclă” o temă de propagandă comandată de cei ce te plâtesc. Analiza politică presupune nu numai cunoștințe profunde, ci și judecată proprie, cât mai inteligentă posibil.

11 decembrie 2018 11:54

Mircea Draghici CEL MAI MARE HOTZ ramane LIVIU NICOLAE DRAGNEA....demonstrat cu acte juridice fiind Infractor Condamnat la 3,5 ani de puscarie in prima instantza dupa ce a mai fost condamnat inainte la 2 ani fara executare....De ce s-a demonstrat ca e hotz ?: Ca furat din veniturile copiiilor defavorizatzi din Teleorman punand doua salariate de la Serviciul Judetzean de Ocrotire a Copiilor timp de 7 ani sa-i stearga la cur pe PSD-istii locali....Si tot ca are caracter de HOTZ fiind la putere si-a schimbat completul de 5 judecatori pentru apel la ICCJ cum a vrut " sula" lui...Si acum se Gratziaza si Amnistiaza pe usa din dos a Guvernului cu ajutorul Madamei Dancila, preaservila sluga....Dar tot Caracter de HOTZ are, ca-l are in gene (in sange)....Si chiar daca nu va convine, dragi postaci profesionisti PSD-isti am sa repet acest mesaj zilnic pana la alegerile prezidentziale de la anul....Combatetzi-ma daca ceva nu-i adevarat....Dar totul este purul adevar...

11 decembrie 2018 10:52

Ohoo, ce plăcere! Reapăru culturnicul Negruțiu! Nimeni altul decât cel mai iubit și mai cult dintre securiști! Nu e prost băiatul și le zice mumos, numai că nu e cușer! Ăia cu „ordonanțele”, adică „ordine” de afară nu joacă în echipa Palatului Victoria, ci în echipa Cotrocenilor. Doamna „Veorica” nici vorbă să facă pe „doamna de fier” sau din alte materiale, ci este o bună gospodină, care ține onorabil cârma guvernului. Numai niște cretini pot să-i ceară să dea într-un minut sau două răspunsuri la niște întrebări tendențioase, la care unui expert de talia ministrului Toader i-ar trebui o oră-două de curs universitar. Premierul nu a făcut decât să anunțe că, datorită manevrelor de tergiversare la infinit ale statului crăcănat și totuși paralel și ale uneltelor sale stipendiate generos din bugetele cărnoase și cu multă măduvă ale SRI și Cotrocenilor, guvernul a hotărât să promoveze prin OUG codurile penal și de procedură penală, așa cum au fost agreate de CCR. Ce era de brodat mai mult pe tema asta? Când codurile au fost modificate pe repede înainte de Macovei-Boc, sau Prună-Cioloș și promovate prin OUG a mai făcut cineva garagață? Este chiar așa de proastă Viorica Dăncilă, bă idiotule și nesimțitule de Negruțiu?! Atunci despre Iohannis, care nu e numai prost, ci și puturos, lacom și corupt, ce ai a spune?! Aud?

11 decembrie 2018 9:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.