Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tudor Chirilă, un critic dur al Guvernului Dăncilă, a reacţionat după ce premierul a anunţat că se va modifica legislaţia penală prin ordonanţă de urgenţă, „cel mai iubit instrument de infractori“, după cum descrie artistul, care subliniază că speră la o reacţie pe măsură din partea societăţii civile.

Comitetul Executiv al PSD, controlat de Liviu Dragnea, i-a trasat Guvernului sarcina de a modifica legislaţia penală prin ordonanţă de urgenţă. Mai exact, articolele din Codul penal şi din Codul de procedură penală declarate constituţionale de CCR vor fi adoptate prin OUG, nu printr-un vot în Parlament. Liderul PSD a pasat răspunderea către Viorica Dăncilă, iar premierul nu a oferit detalii.

Integral pe AdevărulComentarii

@Dance Dar pizdoiul de Ciordache, doctor in drept la facultatea Buda din Vale iti place cand isi da cu parerea curva rosie ce esti?

11 decembrie 2018 16:54

Ecce Kurrupt Cand or sa invete putorile de romani ca singurul lor prieten in istorie a fost si ramane Rusia?

11 decembrie 2018 16:41

Dance Chirila& # si Dreptul baba si mitraliera.... Datul cu parerea pana la absurd e deja gretoasa. Mai bea o bere, schimba prezervativul si cugeta liber, reincarnatule.... :)

11 decembrie 2018 14:50

Mircea Draghici @Mihai Albu....Probele de la dosar sunt certe....In loc ca doua salariate de la stat sa se ocupe de copiii defavorizatzi ai Jud,Teleorman timp de 7 ani nu au facut altceva decat i-a "sters la cur" pe PSD-istii locali....adica pe Dragnea, Dancila, Carmen Dan si altzii din Clanul Mafiot Interlop Teleormanean....Asta se numeste furt din avutul statului in toata regula....Auzi la el ?....DRAGNEA-Condamnat Politic ?!?...Ha! Ha! Ha! ....Este un Infractor ordinar ce a furat de la gura copiilor sarmani....dintr-un judetz saracit....

11 decembrie 2018 13:38

@Mircea Draghici Eu nu stiu de la cine astepti sa te combata cu argumente?! Aici comenteaza un singur individ,un bolnav psihic care se crede si al dracului de talentat. Individul sufera de tulburare de personalitate multipla cu accente de paranoia. Astazi o sa-l vezi la Ecce Kurrupt, 11 decembrie 2018 8:19 si 11 decembrie 2018 8:47. Tembelul n-are ce face toata ziua si, crezandu-se "intelijent", isi rupe currul pe care-l are pe post de cap prin postari nenumarate.

11 decembrie 2018 12:50

DOG Cine e tampitul asta, mahalagiu si prost cu spume, de "chirila" ?! Violenta verbala a acestui tampit de "chirila", este urmata, probabil, de violenta fizica.

11 decembrie 2018 11:21

Mircea Draghici CEL MAI MARE HOTZ ramane LIVIU NICOLAE DRAGNEA....demonstrat cu acte juridice fiind Infractor Condamnat la 3,5 ani de puscarie in prima instantza dupa ce a mai fost condamnat inainte la 2 ani fara executare....De ce s-a demonstrat ca e hotz ?: Ca furat din veniturile copiiilor defavorizatzi din Teleorman punand doua salariate de la Serviciul Judetzean de Ocrotire a Copiilor timp de 7 ani sa-i stearga la cur pe PSD-istii locali....Si tot ca are caracter de HOTZ fiind la putere si-a schimbat completul de 5 judecatori pentru apel la ICCJ cum a vrut " sula" lui...Si acum se Gratziaza si Amnistiaza pe usa din dos a Guvernului cu ajutorul Madamei Dancila, preaservila sluga....Dar tot Caracter de HOTZ are, ca-l are in gene (in sange)....Si chiar daca nu va convine, dragi postaci profesionisti PSD-isti am sa repet acest mesaj zilnic pana la alegerile prezidentziale de la anul....Combatetzi-ma daca ceva nu-i adevarat....Dar totul este purul adevar...

11 decembrie 2018 10:48

la noi Parlamentul este prea ocupat sa faca legi In schimb se ocupa cu proclamarea de zile oficiale (ziua daruirii, ziua constructorului, etc) si cum alte festivisme ieftine. Decat cu asa un Parlament, care si-a ratat menirea si inca pe bani foarte multi, mai bine fara. Sa legifereze Guvernul prin ordonante (ca si asa asta e moda la romani la ce lentoare dovedeste Parlamentul).

11 decembrie 2018 10:07

O sugestie pentru domna Dăncilă Stimată doamnă, lăsați modestia și moderația deoparte și nu vă mai semnați OUG-urile cu „odiosul” nume Veorica, ci anchiesați la nickname-uri precum Monica Macovei, madamme Prrrună, sau Cioloșică Julien. O să vedeți atunci că puteți decreta orice vă trece prin minte , iar decretele, ordonanțele, legile sau codurile vor trece pe la Cotroceni ca prin brânză, iar elitele străzii le vor primi cu ovații de entuziasm. Și chiar dacă marele mut își va îmbrăca geaca roșie și o va chestiona cu o tresărire pe doamna Carmen Georgeta cea dintâi stătătoare „Dragă, de unde o cunosc eu pe femeia asta?!” nu vă impacientați. Obosit de atâta efort al inteligenței, se va reîntoarce imediat la studierea traseielor pentru o nouă vacanță binemeritată.

11 decembrie 2018 8:47

Da, Tudor Chirilă a mai tras un pârț! Un analfabet cu pretenții se bucură totdeauna de mare audiență la analfabeții fără pretenții. Pretențiile astea sunt doar adiere de vânt cu aromă de bășină etichetată drept parfum Chanel. Înduieșător este faptul că acest cretinel chiar se crede un fel de Alfa și Omega al valorilor absolute. Se pare că este chiar mare conneseur al efluviilor discrete emanate de vodca Absolut, la fel cum Băshină Traian era expert absolut in the Whiskey! Trăienel nu cred că asezona însă beutura lui preferată cu prafurile alea care îți fac creierii praf. Probabil d-aia a și ajuns președinte, ceea ce chirăitul Chirilă nu va ajunge în vecii vecilor. Amin!

11 decembrie 2018 8:19

victor CHIAR DACA AR FI VOTATE IN PARLAMENT LA NOI TOT VOR TRECE PRIN CURTEA CONSTITUTIONALA. DECI NU VAD NIMIC DACA ORDONANTA VA CUPRINDE NUMAI ARTICOLELE CARE AU AVIZ POZITIV DIN PARTEA CURTII CONSTITUTIONALE. CELELELTE SA FIE CORECTATE IN FUNCTIE DE OBSERVATIILE CURTII. TREBUIE SA RECUNOASTEM CA LA NOI LEGILE SE LUNGESC PREA MULT PRIN TRIMITEREA LA NESFARSIT LA CURTE LA PARLAMEN SI TOT ASA..

11 decembrie 2018 8:10

Ecce Kurrupt Gaura franjurată a neprihănitului adevăr beșește: Apelul la serviciile de urgență ecce într-adevăr „cel mai iubit instrument de infraktori“ fie 911 sau 112... iar contrar legii clasice de căcat și mâncat, forța șutului de reacțiune în arianusul repetenților ecce de fapt de aproximativ 10 ori mai mare...

10 decembrie 2018 23:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.