Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă a declarat, luni, că este jignită de ieșirile publice ale președintelui Klaus Iohannis la adresa sa, spunând că acestea nu ar trebui să existe la adresa niciunei femei. Întrebată ce a jignit-o, Dăncilă a spus că expresiile "femeia aceasta" și "nu știe funcționarea statului".

"Pornind de la aceste nominalizări, a venit cu acele acuzații și jigniri care nu trebuie făcute de nimeni. Nu numai împotriva unei femei premier, ci a oricărei femei. Această atitudine nu trebuie să o aibă președintele. Aceste lucruri nu fac decât să adâncească falia dintre președinte și premier și e ceea ce ne trebuie cel mai puțin în perioada când miniștrii au început să preia conducerea Consiliul UE", a declarat Viorica Dăncilă.

Integral pe HotnewsComentarii

Ghiolbanul e ghiolban și-n UE, doamnă! De parc-ar fi numai asta. Băiatul se crede „om mare”, dar boborul român are o zicere de aur pentru asemenea „oameni mari”: „e înalt ca bradul și prost ca gardul”.

10 decembrie 2018 21:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.