Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a anunţat că i-a propus omologului său de la Cluj-Napoca, Emil Boc, să participe la elaborarea unui program comun de dezvoltare a zonelor de la est şi de la vest de Carpaţi, intitulat "Trans-Carpatica", scrie Agerpres.

"Am emis şi noi o scrisoare către Primăria Clujului, domnului primar Emil Boc, în vederea elaborării unui program Trans-Carpatica, în care toate gândurile dinspre est să fie conectate cu cele din vest. Eu cred foarte mult în aceste alianţe care au acest rol, să spunem, de reprezentare mai important", a declarat primarul Mihai Chirica.

Integral pe HotnewsComentarii

ariciul Bai scarba asta de om PsD-ista,a vazut ceva bun facut de altii si ca un veritabil pupincurist,sa repezit sa pupe ,poate poate intra si el intro alianta in care nusi are nici loc nici rost?

11 decembrie 2018 20:05

@v "Sigur sint diferente de dezvoltare intre regiuni, dar din diverse motive": Stii motivele? Iti spun eu: in unele zone sunt multi dobitoci care gandesc ca tine! Poate reprezinta chiar majoritatea. Cand se va schimba proportia si-n acele regiuni, abia atunci TARA va fi UNITA. Momentan este UNITA doar in HOTIE.

11 decembrie 2018 19:43

gica ,contra "Miticilor"mergeti la Cluj,Oradea Timisoara si vedeti ce inseamna orase care se lupta pentru a deveni EUROPENE !Orasele din Muntenia in frunte cu Bucurestiul sunt in aceiasi stare sau aproape ca acum 30 de ani ba unele chiar mai rau Care este concluzia ?Banii sau mostenirea genetica ? Cinstea sau hotia caracteristica regiunilor ?

11 decembrie 2018 13:30

Nu confundati dorinta unor romani care s-au saturat de minciuni si furaciuni cu dorinta de dezbinare. Pur si simplu, unii au decis sa aplice sloganul "prin noi insine" si sa faca ceea ce trebuie sa faca un primar, sa dezvolte comunitatea locala.

11 decembrie 2018 10:22

v In anul Centenarului, trebuiau sa se lupt pt intregirea tarii, ca in 1918, nu sa ne dezbinam. Sub cuvinte frmoase se propaga ideile altora de destramare a tarii

11 decembrie 2018 0:23

v Propun ca toti semnatarii acestor "programe" de dezbinare a tarii sa fie arestati, avind in vedere citi oameni au murit pt cauza unificarii Romaniei. Sigur sint diferente de dezvoltare intre regiuni, dar din diverse motive. Peste tot sint oameni de toate felurile. Noi trebuie sa ne luptam sa progreseze toate provinciile tarii si toti oamenii

11 decembrie 2018 0:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.