Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mihail Popkov, zis şi „maniacul din Angarsk“, un fost poliţist rus care a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru că a omorât 22 de femei, a fost găsit vinovat, luni, de uciderea altora 56, relatează AFP, potrivit news.ro.

Tribunalul regional de la Irkuţk, în Siberia, l-a găsit pe Mihail Popkov vinovat de uciderea a 56 de femei în perioada 1992-2007, a anunţat biroul procurorului într-un comunicat citat de agenţia rusă de ştiri Intefax. Cu un total de 78 de crime, el bate cu mult „recordul“ altor doi criminali în serie cei mai cunoscuţi în Rusia. Mihail Popkov avea „o nevoie patologică de a ucide oameni“, se arată în comunicat. El a fost găsit vinovat, de asemenea, de faptul că şi-a violat zece dintre victime.

Integral pe AdevărulComentarii

Ecce Kurrupt Bine și la noi oamenii Legii l-a prins pe cel mai neprihănit dintre fomiști, fostul profesor Cristian Homobuci, aka maniacul dintre dealurile mioritice. El ademenea băieți în Mercedesul lui, îi întreba de ciocan și le franjura gaura kurcubeului cu dragoste. Apoi îi lăsa unde vroia ei să se bukure de viața veșnică și să-și potolească și ei foamea cum poate. El chiar a predat matematică unora dintre victime cu scopul de a-și justifica crimele în timp ce alți profesori întârziați mintal cântau în frunte cu Konchita Wurst hitul "Educacația, dragostea mea"

10 decembrie 2018 15:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.