Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Politicienii europeni trebuie să înceapă guvernarea pentru cetăţenii europeni având grijă să împartă corect costurile între cetăţenii europeni pe de o parte şi multinaţionale plus bănci pe de altă parte. Asta dacă după o „Primăvară Arabă” vrem să nu ne surprindă o „Primăvară Europeană” şi să ne întrebăm pe urmă de ce s-a întâmplat”, afirmă Băsescu la finalul analizei sale.

„În decembrie 2010, în Tunisia izbucnea „Primăvara Arabă” ce avea să se extindă în Egipt, Libia, Siria, Yemen, Algeria, Iordania, Bahrein. În cele mai multe dintre aceste ţări revoltele de stradă au început paşnic şi au evoluat cu violenţă amplificată de mânia stârnită de intervenţiile brutale ale autorităţilor, ducând în unele ţări la schimbari de regim, în altele au degenerând în războaie civile iar în altele regimurile au trebuit să facă concesii consistente pentru a supravieţui şi a restabili ordinea socială. În Uniunea Europeană mişcările de stradă din 2018 arată un potenţial ridicat pentru o apropiată negare a ordinii sociale şi uneori chiar a ordinii constituţionale din‚ ţări membre UE”, spune fostul preşedinte, potrivit News.ro.„Experienţa Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, votul majoritar pentru BREXIT al insularilor, ne demonstrează fără echivoc faptul că ceva nu este în regulă cu Uniunea Europeană, chiar dacă până la urmă nu va exista un BREXIT. Dar ce nu este în regulă cu noi, cu Uniunea Europeană?”, se întreabă el.


Comentarii

Bine, si camilele necesare acrosarii celeor 4 picioare ale Macroului în vederea extensiei - pe ele de unde le procuram, de la circ, sau trebuie sa ni le cumparam noi din "fonduri" de-structurale "europene"?! Cu respect, Paulus

10 decembrie 2018 22:27

Kuminecăturile Gemene Bocancii mei sunt odihniți. Scuze pentru dezacordul dintre căcat și mâncat. Adevărul ecce că de fapt sunt ne-educacat și de fapt eu intenționez să rămân repetent din nou. Cei care au promovat și au obținut diploma Homo Superior cum laude m-a prins cu mâța-n sac și acuma o verifică dacă ecce vie sau moartă...

10 decembrie 2018 18:51

Kuminecăturile Gemene Și iată că și faimosul restaurant fast food Fesebuci a rămas fără sandwichuri de căcat, încep să vină obosiți tot mai mulți fomiști repetenți cu abonament permanent aici în mijlocul drumului... Bună treabă! Sunteți cu noroc, bocancii mei ecce odihniți.

10 decembrie 2018 18:09

Uta bai cap de porc ,iar te bagi in seama!!??

10 decembrie 2018 18:01

@Ecce Kurrupt - zãu asa, esti obositor. Dacã-ti place atât de mult scatofilia, inteleg de ce preferi sã scrii - ai gura plinã de cãcat tot timpul.

10 decembrie 2018 17:33

Ecce Kurrupt Criticii de artă trebuie să fie atenți. Dacă ecce posibil să nu se poziționeze strategic lângă șomerii repetenți de căcat și să nu încerce să comunice cu ei... Ecce imposibil. Riscă inutil să simtă empatic și ei durerea insuportabilă pe care nici un om normal nu o merită.

10 decembrie 2018 17:28

Ecce Kurrupt Toți avem un hobby. Al meu ecce să dau șuturi în kur repetenților care poartă izmene de camuflaj cu șliț la kur marca Calvin Klein, se cacă în drum și fug în tufe. Eu aș putea să-ți pun o pilă la restaurantul "Masa Tăcerii", fomiștii nu mai are ce mânca și începe să plece flămânzi zicând: Ce fel de restaurant ecce ăsta? "Înbuci cât poți" pe dracu!

10 decembrie 2018 16:55

@KUR RUPT Lasă-l în pace, amice, că tipul este un poet de geniu! Este un cântăreț de mare preț al timpurilor noi, care ne arată că poezia nu piere cu una cu două! E adevărat armele lui poetice, precum și limbajul sunt neobișnuite. Dar ia în răspăr toate platitudinile neomarxismului în care ne bălacim minut de minut și ceas de ceas fără să ne dăm seama. Ar trebui să-și stângă aceste veritabile perle de limbaj construit pe dicteu automat. Cândva, dacă va mai exista un „cândva” pentru specia umană, postările acestui poet trăznit vor fi gustate precum gustă cunoscătorii poemele lui Francois Villon! Nu-mi amintesc dacă Rimbaud sau alt precursor al poeziei moderniste a lansat îndemnul „șochează-l pe burghez!”, dar asta face Ecce: îi șochează pe soroșiștii neomarxiști! Acum iar o să sară niște cretini să spună că Ecce își scrie singur elogii, dar mă jur pe fantoma bătrânului Hamlet că sunt cu totul altcineva, poate un critic literar în devenire. Nu știți ce-i ăla critic literar? Nu știu de ce, dar nu mă mir deloc!

10 decembrie 2018 16:36

@KUR RUPT - incepi sa ma calci pe nervi. Aproape ca nu exista articol fara un comentariu cretin din partea ta. In PZM, tu nu ai un job? Toata ziua asta faci? Esti platit pentru asa ceva? Vreau si eu un job in care sa postez ineptii anti-UE si sa primesc bani. Imi pui o pilã?

10 decembrie 2018 16:08

Ecce Kurrupt Mă uitam iar la video la înregistrarea mea favorită, caseta mea VHS cea mai de preț pe care o rulez în fiecare seară înainte de culcare: Konchita Wurst, Rise like a Phoenix, Eurovizion 2014. Atunci mi-a trecut ca de obicei fiorii prin gaura arianusului dar ieri pentru prima dată mi-a trecut și prin cap un gând ciudat și mi-am pus întrebucerea: "Ce nu este în regulă cu noi, cu Uniunea Europeană?”

10 decembrie 2018 14:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.