Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai mulţi fani ai echipei River Plate au spart vitrinele unor magazine şi s-au infruntat cu forţele de ordine, la Buenos Aires, după ce echipa lor favorită a câştigat, duminică, la Madrid, trofeul Copei Libertadores, informează clarin.com, citat de News.ro.
Peste 20.000 de fani ai "milionarilor" au urmărit fără probleme finala cu rivala Boca Juniors şi au sărbătorit victoria în Piaţa Republicii din Buenos Aires, până în jurul orei locale 23.00 (04.00, ora României - patru ore după fluierul final de la Madrid), când au început să părăsească zona. Incidentele au apărut după miezul nopţii, în jurul orei locale 00.15 (05.15, ora României), când un grup de fani a aruncat cu sticle şi pietre în vitrinele magazinelor şi în forţele de ordine.

Suporterii nu au ezitat să se confrunte cu poliţiştii, care au răspuns cu gloanţe de cauciuc şi cu gaze lacrimongene. Cel puţin trei poliţişti au fost răniţi în incidente. În jurul orei 00.45, forţele de ordine au reuşit să restabilească liniştea în centrul capitalei argentiniene.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.