Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul Andreea Cosma a mers, luni dimineață, la sediul Parchetului General pentru a depune documente în cazul denunţului formulat de Sebastian Ghiţă contra fostului procuror-şef DNA Laura Codruţa Kovesi.
„Am venit să aduc documente vizavi de subiectul de aseară şi de anchetele care sunt pe rol cu procurorii de la Ploieşti. Acum se descoperă corupţii din DNA. Documentele o vizează pe Laura Codruţa Kovesi, pe Onea Lucian şi Mircea Negulescu, cazuri de corupţie. În urma cercetării penale şi a dovezilor pe care le-am adus eu şi fratele meu, unii au rămas fără profesie”, a declarat Andreea Cosma, la sosirea la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), citată de Mediafax. Procurorul Adina Florea a confirmat că ea este procurorul din cadrul Secţiei de anchetă a magistraţilor desemnat să se ocupe de denunţul depus de Sebastian Ghiţă contra fostei șefe a DNA. Sebastian Ghiță a declarat că a reclamat-o pe Laura Codruța Kovesi la Secţia Specială pentru anchetarea magistraţilor, susținând că fosta șefa DNA i-ar fi cerut să plătească avionul pentru repatrierea lui Nicolae Popa. Laura Codruța Kovesi nu a comentat până acum în niciun fel aceste acuzații.

Integral pe LibertateaComentarii

@Marius Ivanescu-Rusescu-Turcescu Jigodie ești tu și tot neamul tă cel adormit sau neadormit! Nu vă convine că vă ies gunoaiele la suprafață! Era evident din chiar momentul în care a fost recrutată de „javra ordinară” cine avea să fie această matracucă de porkuroare. O fostă baschetbalistă analfabetă juridic, fiică de procuror comunist, promovată pe filieră securistă. Taica Lazăr, fost procuror comunist și el vine tot din ”mantaua” securistă a lui Gogol. La fel și fosta procuroare comunistă Monica Macovei, fiică de foști securiști. Pe lângă aceștia trei, dacă stai să scormonești, descoperi o groază de alți descendenți de securisto-comuniști, care formează acum brigăzile de asalt ale soroșismului neomarxist. Vezi „Școala de la Frankfurt”, zburătăcită de Hitler în SUA, de unde ne vine acum „illuminarea”! Dar cred că ești prea analfabet să înțelegi la ce mă refer, așa că mă rezum la a-ți spune că ești un biet prost, Ivănescule, sau cum te va fi chemând.

10 decembrie 2018 16:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.