Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mastercard (NYSE: MA) și Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) au anunțat săptămâna trecută o colaborare strategică menită să îmbunătățească modul în care oamenii își folosesc și își administrează identitatea digitală.

În prezent, verificarea identității online este în continuare condiționată de prezentarea unei dovezifizice sau digitale, gestionată de o entitate centrală, fie că este vorbadespre numărul pașaportului, adresă, numărul permisului de conducere sau desprealte informații pentru autentificare ale utilizatorului. Această condiționare reprezintăo povară imensă pentru consumatori, care trebuie să rețină sute de parolepentru diferite identități și care sunt supuși unor procese complexe prinintermediul cărora trebuie să-și dovedească identitatea și să-și administreze datele.Lucrând împreună, Mastercard și Microsoft și-au propus să le ofere oamenilor ometodă sigură și imediată prin care aceștia să își poată dovedi identitateadigitală, oricând și în orice situație doresc.

Integral pe Curierul NationalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.