Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul francez de Externe, Jean-Yves Le Drian, i-a cerut, duminică, preşedintelui american Donald Trump, care a comentat pe Twitter mişcarea populară a “vestelor galbene”, să nu se amestece în politica internă a Franţei, relatează AFP.

“Îi spun lui Donald Trump şi preşedintele îi spune la fel: noi nu ne implicăm în dezbaterile americane. Lăsaţi-ne să ne trăim viaţa de naţiune. Noi nu ne amestecăm în politica internă americană şi dorim ca acest lucru să fie reciproc”, a spus Le Drian la emisiunea Le Grand Jury RTL/Le Figaro/LCI.

Sâmbătă, Donald Trump a transmis, printr-un mesaj publicat online, că protestele din Franţa sunt o confirmare a punctului său de vedere legat de Acordul de la Paris privind schimbările climatice. “Acordul de la Paris nu funcţionează prea bine pentru Paris. Proteste şi revolte în toată Franţa. Oamenii nu vor să plătească sume mari pentru a proteja probabil mediul. Strigând «Îl vrem pe Trump!». Iubesc Franţa”, a notat Trump pe Twitter.

Integral pe CotidianulComentarii

v Vad ca Frantei nu-i place ca Trump, isi da cu parerea despre Macrou. Oare de ce li se pare "normal" celor din vest sa se amestece in politica interna a Romaniei?

11 decembrie 2018 0:07

Florin Bilei Cert e ca prin 1944 (în iunie, n.m.) eu sugeam (de zor, n.m.) EURO-poolla la Zidul Atlanticului, când - ce sa vezi (si sa nu crezi, n.m.) - au aparut (alde) ... neste ... "hoarde de neadaptati din Europa" si (brusc & dintr-o data, n.m.) - minune mare - m-am trezit cu o alta poolla în cioc!!!

10 decembrie 2018 22:21

Dacian Romanian Futincurissian Technokratzian Pizdoş (Cioloş-Soroş-Kövöş) - bine, dar cum de a ajuns EURO-puşlamaua "Jean-Yves Le Drian" l'Avortonian de Lepădăturian ... "lider al Lumii" si de când asta?!

10 decembrie 2018 22:17

Kuminecăturile Gemene Pasărea cuibul, Păianjenul pânza, Omul cozonacul... Ecce Normal.

10 decembrie 2018 14:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.