Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Românii au început de câțiva ani săîși ia sănătatea în propriile mâini. Forțați de situația în care se află sistemul public de sănătate, din ce în ce mai mulți oameni caută alternative, ceea ce a dus la o creștere considerabilă a segmentului privat de sănătate.

Cei mai importanţi furnizori medicali privaţi din România au deja o experienţă de piaţă de peste 20 de ani, doi dintre principalii jucători fiind Regina Maria şi MedLife.

De altfel, investiţiile în infrastructura medicală – deschiderea de noi policlinici şi spitale, achiziţia de aparatură modernă – ale principalilor furnizori privaţi se ridică la peste 200 de milioane de euro în ultimii ani.O parte semnificativă dinaceste investiţii este susţinută din abonamentele medicale, profitul astfel obţinut fiind reinvestit în permanenţă.

Integral pe CapitalComentarii

emil Nu cumva e un interes mercantil sa deistrugem sistemul public de stat?Dece medicii lucreaza la stat si sunt neprofesionisti si aceeasi medici lucrind la privat sunt mari profesionisti,de ce nu separam cele doua sisteme asa cum e in tarile pe care le proslavim.Cum a influentat noile salarii stara serviciilor medicale,nu cumva problema e de educatie si moralitate,medicii tot iau spaga,continua cirdasia cu rtelele farmaceutice si pregatirea lor profesionala e cel mult cu ce a ramas din facultate care a trecut cum a trecut gindul lor este acumulari de averi si o veata de huzur iar juramintul o poezie.

10 decembrie 2018 11:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.