Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Carmen Iohannis este aşteptată luni la Parchetul General pentru a fi audiată în urma unei plângeri vizând casele deţinute împreună cu soţul său, preşedintele Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis a fost chemată la Parchet ca urmare a plangerii penale formulate de Lumea Justiţiei împotriva soţilor Iohannis şi a notarului Radu Gabriel Bucşa din Sibiu, în legătură cu modul in care cuplul prezidenţial a intrat, din 1999, în posesia a doua imobile din centrul Sibiului, situate în strada Nicolae Balcescu nr. 29 şi în strada Gheorghe Magheru nr. 35.

Integral pe România LiberăComentarii

Aoleu, săraca! Are boala lu Calache, luată de la capră!

10 decembrie 2018 21:13

UNFORGIVEN Nu facem concurs de furăciuni, dar ca sa deschizi gura, trebe (sic!) sa fii imaculat. Doamna se sustrage penibil de la o audiere ca martor, total neincrimatoare, printr-o scutire medicala de clasa întâi. Ce sfătuitor or avea, nu stiu, dar e o manevră demnă de un interlop din clan tziganesc. Niste penali, se sustrag justitiei mai ceva ca ceilalti, care coc o ordonanță guvernamentală de urgenta. PS: Toti, o apa si un pământ, din pacate pământ românesc, in ciuda alianței vestului, propagată de Realitatea insolventă !

10 decembrie 2018 15:49

Lute Mircea tu crezui inca in hotii nostri si hotii lor,sau hoti si hotisori ,trezirea hotii sunt hoti si nu au dreptul sa se erijeze in formatori de opinie !!

10 decembrie 2018 15:17

Mircea Draghici Hai sa facem un Inventar de furaciuni sa vedem cine-in CEL MAI MARE HOTZ ? Iohannis: 2(doua) case in Sibiu.....Dragnea: Gospodaria de Partid din Alexandria, Crescatoria de porci Salcia, Pichetul de Graniceri, Compania Teleormaneana de Drumuri si Poduri botezata apoi in Tel Drum (manageriata de gashca lui braziliana), Insula Belina si Terenuri de Vanatoare mistretzi prin intermediarul Tel Drum....E adavarat ca Insula Belina a fost retrocedata statului....dar populimea are interzis de pescuit acolo....CINE-I CEL MAI MARE HOTZ? Rezultatul idubitabil este : LIVIU NICOLAE DRAGNEA

10 decembrie 2018 10:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.