Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat că Guvernul se află într-un blocaj funcţional din cauza faptului că sunt două portofolii – Transporturi şi Dezvoltare Regională – care nu mai au titulari, după ce președintele Iohannis a amânat numirea înlocuitorilor propuși de premier.

„La ora actuală guvernul se află într-un blocaj funcţional şi cred că este de notorietate că lucrul acesta nu se întâmplă din cauza guvernului, ci din cauza faptului că sunt două portofolii extrem de importante din punct de vedere economic care nu mai au titular, aceştia au plecat prin demisie, deci prin act unilateral de voinţă şi ne confruntăm cu un refuz total nejustificat al preşedintelui Klaus Iohannis de a numi înlocuitorii propuşi de premier.
Atât ministrul Transporturilor, cât şi ministrul Dezvoltării, domnul Paul Stănescu, şi-au depus demisiile, este un fapt că premierul a luat act de aceste demisii, le-a înaintat la Cotroceni, a făcut lucrul acesta odată cu propunerile de înlocuire. Deci, demisiile îşi produc efectele iar domnul preşedinte are obligaţia constituţională să semneze decretele de numire pentru cele două propuneri”, a afirmat Carmen Dan la România TV.

Integral pe CotidianulComentarii

Ion Georgescu Cum sa nu aiba dreptate Presedintele Iohannis....Ce-i asta?....Cand i se "scoala" lui Dragnea schimba Prim-ministrii (este a 3-lea in doi ani,,,,) Ba pe Grindeanu l-au schimbat prin Motziune de Cenzura de ne-a ras pe noi romanii o Europa intreaga....Sunt schimbatzi 70 ministrii....Ce dracu de conducere este asta ???...Daca s-a observat de Dragnea ca Sova i-si rezolva interesele personale la Ministerul Transporturilor cum s-au plans Sindicatele transpotatoriilor, gata Dragnea-l schimba si-si pune sluga, pe Mircea Draghici sa-i rezolve doar lui interesele...A facut Ministru Apararii Fifor licitatzia cu cele 4 corvete si n-a iesit pe interesul de comision al lui Dragnea, hopa, schimba-l si pe asta...cu unul de-l schimbasera de incompetent inainte...Olgutza, olteanca PRM-ista tare-n clantza se pricepe la orice....si se vede acum la Ministerul Muncii ca se modifica tot ce "inventase" prost ea...Totzi semidoctzii si analfabetzii conduc Guvernul PSD+ALDE-ist si-s in fruntea ministerelor....

10 decembrie 2018 11:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.