Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ultimele cuvinte ale jurnalistului saudit, Jamal Khashoggi, ucis la începutul lunii octombrie în consulatul Arabiei Saudite din Istanbul, au fost "Nu pot respira", scrie CNN, citând o sursă care pretinde că a citit transcrierea unei înregistrări audio a crimei.
Aceeași sursă susține că din transcrierea la care a avut acces, reiese că uciderea jurnalistului The Washington Post a fost premeditată şi că au fost efectuate mai multe apeluri în timpul uciderii acestuia pentru a descrie desfăşurarea operaţiunii, efectuată la consulatul saudit din Istanbul. Aceste apeluri telefonice ar fi fost făcute către înalţi oficiali saudiţi de la Riad. Din aceeași transcriere, care ar fi fost realizat de serviciile de informații turce, rezultă că ar fi existat o luptă între jurnalist şi ucigaşii săi înainte de a fi imobilizat şi conţine sunete înregistrate pe bandă în timp ce corpul dizidentului era dezmembrat de un fierăstrău, mai scrie CNN.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.