Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis, într-o intervenție telefonică la România TV, că îndeamnă la „violență“ și la „anarhie“, făcând astfel un joc periculos, având în vedere contextul european și a ținut să dea asigurări că ea va face tot ce îi stă în putere pentru a menține ordinea publică. Carmen Dan a făcut aceste declarații în contextul în care vorbea despre atitudinea președintelui în privința remanierilor.

Integral pe G4media.roComentarii

Cariciu Hariciule, dacă tăceai, nu boncăluiai ca un bou: Carmen Dan vă dă lecții de eleganță și profesionalism la toți idioții care încercați s-o jigniți. Este ca și când ați încerca să jigniți o dimineață de primăvară! Vorbesc complexele de inferioritate care vă macină.

10 decembrie 2018 22:00

ariciul caaatzzz idioato care ordine publica?Ai vazut pe cineva sa zica ceva daca voi va faceti treaba asa cum trebuie si pentru care sunteti acolo?Aveti rabdare ca vine ea punerea la punct a voastra nu pastrezi tu....ordinea publica aia se pastreaza de la sine .

10 decembrie 2018 10:11

v D-na Dan trebuia sa stiti de la inceput ce caractre are Ghiolbanis, ranchiunos, razbunator, etc. El este in stare sa dea "foc" tarii, numai pt avantajele lui personale si dorinta de a avea un guvern al lui.

9 decembrie 2018 23:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.