Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liberalii vor continua, luni, demersul revocării lui Liviu Dragnea de la şefia Camerei Deputaţilor şi a vicepreşedintelui Florin Iordache, a anunţat purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă. Acesta a spus că partidul va boicota şedinţele de plen dacă aceştia vor conduce şedinţele.

„Vom boicota toate şedinţele de plen care vor fi conduse de Liviu Dragnea şi Florin Iordache pentru că ei în acest moment comit un abuz. Asta înseamnă că trebuie finalizată procedura de revocare a celor doi care ocupă funcţii de conducere la Camera Deputaţilor. (...) Nu vom participa la şedinţele respective, asta înseamnă boicot. Noi credem că până la discutarea şi dezbaterea proiectului de lege a bugetului de stat şi a Legii pensiilor se va finaliza procedura de revocare a celor doi din funcţii”, a declarat Ionel Dancă, în Parlament.

Integral pe MediafaxComentarii

Mircea Draghici Hai sa facem un Inventar de furaciuni sa vedem cine-in CEL MAI MARE HOTZ ? Iohannis: 2(doua) case in Sibiu.....Dragnea: Gospodaria de Partid din Alexandria, Crescatoria de porci Salcia, Pichetul de Graniceri, Compania Teleormaneana de Drumuri si Poduri botezata apoi in Tel Drum (manageriata de gashca lui braziliana), Insula Belina si Terenuri de Vanatoare mistretzi prin intermediarul Tel Drum....E adavara Insula Belina a fost retrocedata statului....dar populimea are interzis de pescuit acolo....CINE-I CEL MAI MARE HOTZ? Rezultatul idubitabil este : LIVIU NICOLAE DRAGNEA

10 decembrie 2018 10:43

Ecce Kurrupt Purtătorul de cuvânt al maternității PNBL a declarat că va legăna în continuare avortonul constituțional al celor doi soți din opopoziție, Dan Bârnă și Eugen Tomac. Deși mort, avortonul evident nu are încă certificat de deces deoarece un astfel de document nu poate fi eliberat fiindcă până la data actuală certificatul de naștere evident nu există. Cazul ecce fără precedent. Kuriștii au colectat slobozul lui Klauss Arianus Johannus din gâtul domnului Bârnă și au fertilizat in vitro un ovul donat cu generozitate cauzei de doamna Raluca Turcan. Apoi embrionul a fost implantat cu succes în rectul domnului Tomac unde a gestat 6 zile iar în ziua a 7 a fost născut prin scremere naturală la termen. Conform constituției această anomalie ecce de fapt copilul minune al opoponarilor și nu ecce în niciun caz un avorton neînsuflețit. Juriștii din opopoziție vor demonstra că acesta ecce de fapt Fiul Omului și are nu numai dreptul la un certificat de naștere dar și dreptul de moștenitor al tronului Împărăției Kurcubeului care în sfârșit a început și va îndura o mie de ani.

10 decembrie 2018 8:03

v Nestimati Liberali, va rog "continuati" demersurile dvs fara finalul asteptat. Macar atita ca politicieni vechi trebuia sa stiti ca demersul dvs este fara nici o urmare. Mai bine ati propune o alternativa la guvernare, daca va duce capul.

9 decembrie 2018 23:25

CLONȚ de FIER Exact, LUTE! Peneliștii au început să gândească și să vorbească asemenea unor avortoni cu… dizabilități ajunși la maturitate, adică niște arătări cu chip de om și cu suflet (dacă-l au…) de drac, inși loviți în ceafă de Belzebut cu o frântură din talpa Iadului...

9 decembrie 2018 22:03

Lute Nu participati ,nu participati dar la toti sa vi se taie salariile ,nu de alta dar asta ati tot facut sub diverse forme ,toti parlamentarii indiferent de partid.si asa frecati mangalul ,la un salariat dac ar face ca voi i se taie din salariu dar voua ,cretini inascuti vi se da si pensie speciala ,scur suri umane !Ma mir ca nu puneti iar pancarde si afise !Rusine!!!

9 decembrie 2018 21:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.