Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Duminică dimineață, Ministerul francez de Interne a dat publicității un comunicat potrivit căruia, cu prilejul manifestațiilor din cea de a patra sâmbătă «neagră» de la Paris și întreaga Franță, au fost reținute de poliție, la nivel național, 1723 de persoane, din care 1220 sunt în continuare în arest. Numărul participanților la protestele din întreaga țară a fost de data aceasta de 136.000. Un bilanț, subliniază comentatorii politici la posturile franceze de televiziune, «fără precedent în istoria recentă a operațiunilor de menținere a ordinii publice». 264 de persoane au fost rănite, între care 39 sunt polițiști și jandarmi.

Integral pe Curierul NationalComentarii

#CORUPTIA UCIDE Buna seara! Suntem un group de EURO-pushlamale (101% PENALE, n.n.) si am dori sa stim cam câta EURO-SPAGA (free-tax, n.n.) curge zilele astea la Katowize, în Polonia, pentru "salvarea" planetelor "noastre" de încalzirea-gloabelor si cine plateste cât cui - de preferat de la DIICOT, pe cale de raport public. Cu respect, #CU!

9 decembrie 2018 21:42

#REZIST! - Haideti sa iesim cu totii în chilotzi, la metrou sa sugem EURO-poolla în cor si sa zbieram ca VREM ÎN CAPU' euro-POOLLII (zis si "nucreu' dur", n.n.)!

9 decembrie 2018 21:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.