Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Franței, Emmanuel Macron, este aşteptat să anunţe noi măsuri, ca răspuns la criză socială, după a patra zi de mobilizare a "vestelor galbene". De altfel, recentele evenimente din țara condusă de el îi pun la încercare mandatul, mai ales că protestatarii îi cer demisia.
Ţinta directă a manifestanţilor, cu sloganul omniprezent „Macron, demisia”, şeful statului nu a luat cuvântul în public, în această săptămână, a rămas pentru noua zi de mobilizare în palatul prezidenţial, înconjurat de un impozant dispozitiv de protecţie. Până în prezent, el l-a lăsat în prima linie pe Edouard Philippe, atât în parlament, cât şi în faţa presei. Acesta a declarat că „a sosit timpul dialogului” şi „acum trebuie refăcută unitatea naţională”, subminată de această frondă populară fără precedent născută pe reţelele sociale, relatează Agerpres.

Integral pe LibertateaComentarii

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică lupul cu vesta galbenă o așteaptă pe Scufița Roșie să vadă ce fel de cozonaci cu rahat i-a adus bunicuței sale în coșuleț... Chiar ar avea Homo L'avorton Macron altceva de oferit decât demisia?

9 decembrie 2018 16:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.