Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Videoclipul piesei "Te Boté" s-a clasat pe primul loc în Topul 10 al celor mai vizualizate clipuri muzicale pe Youtube în 2018, având peste 1,40 de miliarde de vizualizări. Piesa interpretată de Nicky Jam, Bad Bunny şi Ozuna este un remix al cântecului lansat în 2017 de Casper Magico, Nio Garcia şi Darell.

Opt din cele zece cele mai vizualizate clipuri muzicale, anul acesta, sunt în limba spaniolă, iar artistul Ozuna, din Puerto Rico, apare în trei dintre ele, scrie Mediafax.

În 2017, şase din cele zece piese din top erau în limba spaniolă, iar lider al clasamentului a fost "Despacito", interpretată de Luis Fonsi şi Daddy Yankee. De semenea, "Despacito" deţine şi recordul pentru cel mai urmărit videoclip pe YouTube, cu 5,7 miliarde de vizualizări.

Singurele piese în limba engleză din Top 10 în 2018 sunt "Girls Like You", a lui Maroon 5 featuring Cardi B (locul al treilea), şi "God’s Plan" a lui Drake (locul al optulea).

Integral pe DescoperaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.