Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

​​Lionel Messi, hotărât să demonstreze că locul său nu este pe a cincea poziție în topul Balonului de Aur, a marcat două goluri superbe din lovitură liberă împotriva rivalilor de la Espanyol, în meciul câștigat de Barcelona cu 4-0, în deplasare. Catalanii au adunat 31 de puncte și au rămas singuri în fruntea ierarhiei, după ce Sevilla și Atletico Madrid reușiseră să îi egaleze în această etapă.
Golurile lui Messi au venit în minutele 17 și 65. Tot argentinianul a pasat decisiv pentru Denbele în minutul 26, iar Luis Suarez marca pentru 0-3 chiar înainte de pauză (minutul 45).

Integral pe HotnewsComentarii

Kuminecăturile Gemene Lionel Francis Messiah dă șuturi într-o minge care zboară într-o poartă. Cacatalonia precum și Vaticacanul se bukură că jucătorii cumpărați de pretutindeni la licitațiile cu strângere din buci face spectacol frumos și că coreografia strălucitoare a meritat investiția. Ecce ca când apare kurcubeul spontan când faci pipi cu boltă dimineața afară și apoi scărpinându-te la sfinkter zici: Bună dimineața Soare, și eu te iubesc! Așa mai uită momentan și fomiștii de șuturile pe care le primește în kur întreaga specie Homo Superior la Jocurile Foamei. Aici ei deasemenea participă în deplasare și după ce repetenții câștigă iar, vor pleca acasă cu trofeul de cacampioni din nou.

9 decembrie 2018 17:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.