Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După trei zile pe orbită, capsula spaţială SpaceX Dragon a ajuns cu bine pe Staţia Spaţială Internaţională. Micul vehicul al companiei lui Elon Musk a adus provizii, dar şi daruri pentru cei şase astronauţi aflaţi la bordul staţiei.

SpaceX Dragon a transportat o încărcătură de peste 2,7 tone, inclusiv componente şi aparatură pentru experimentele ştiinţifice aflate în derulare. Pe lângă aprovizionarea tehnică, în Dragon s-au strecurat şi daruri de Crăciun pentru astronauţi: bunătăţi specifice mesei de sărbători în SUA, precum friptură de curcan, sos de coacăze şi prăjitură cu mere coapte, după cum a anunţat NASA.

Integral pe Digi24Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul EU nu am dreptul să dorm în propria casă din august 2015 și până-n prezent. Voi NU aveți dreptul să trimiteți rachete în Cosmos. Au făcut, fac și vor face explozie. TI.ME. Tishbite's move. Present-continuum; COSMOS 6 CHRIST 6, ELIJAH 6.

9 decembrie 2018 23:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.