Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aleşii neamului vor să facem cunoscute în toată lumea bucatele tradiţionale româneşti. Propun o zi dedicată gastronomiei şi vinului românesc, în care să defilăm cu ciorba de burtă, sarmalele noastre gustoase sau micii. Totul, stropit cu vinul românesc sau ţuica apreciată de străinii care ajung în România.

Marea petrecere naţională ar trebui să aibă loc în prima duminică a lunii octombrie, atunci când toate bucatele alese pot să fie pregătite.

Remus Borza, deputat independent: „Mâncarea noastră românească are gust. Cu asta îi batem la fund pe toţi. Am mâncat şi câine, şi cangur, şi şarpe, şi crocodil, şi gândaci prăjiţi, orice. Indiferent unde aş merge, abia aştept să mă întorc acasă să mănânc un blid de sarmale sau o farfurie de ciorbă de burtă”.

Corneliu Olar, deputat PNL: „Porcul ne reprezintă pe noi. Au şi francezii, dar nu îl cresc ca şi noi, cu buruieni, urzici... Să punem platoul ţărănesc, platou: slănină, brânză, ceapă, ce e româneşte”.

Integral pe Digi24Comentarii

John Dowling SI PE MINE, SI PE MINE MA REPREZINATA - ca tocmai am fost ASASINAT (mierucrea trecuta, ca un EURO-proc, n.m.) cu 13 LOVITURI DE CUTIT la ... Paris, de catre un "refugiat" pakistanez (Ali R., n.m.)! Cu respect, JD

9 decembrie 2018 22:23

dana Da mare dreptate are Olar, porcii si inca ce porci de reprezinta pe noi in parlament. De Ignat propun sa le dam drumul din cotet si sa se duca in lumea larga, nu avem nevoie de ei.

9 decembrie 2018 16:28

Ilie 1.mincareaeste buna in ro,dar constat ca inca nu ai calatorit in afara. 2.In privinta porcilor iti dau dreptate

9 decembrie 2018 13:00

Ecce Kurrupt Guiță Craioveanu s-a supărat, el ecce proprietarul restaurantului "Masa Tăcerii" din localitatea Arianusul din Vale dintre dealurile lui Cristian Homobuci, un restaurant stil bufet" înbuci cât poți". Revista Foamea l-a desemnat Restaurantul Centenarului, însuși Neprihănitul din fruntea statului își ia cina acolo regular. Pe Guiță îl ustură sfinkterul deoarece Ministrul Turismului i-a refuzat invitația la inaugurarea noului dozator de produse lactate din care el personal gustă la ore fixe să fie sigur că smântâna ecce proaspătă întotdeauna.

9 decembrie 2018 11:06

Gheorghe Craioveanu exact porci ne reprezinta in parlament cei din Psd-Alde-UDMR,,mai este un muist postac Psd.-ist cel de la ora 9.39 care ii reprezinta aici pe porci din Psd...

9 decembrie 2018 10:18

Kuminecăturile Gemene Haha, porcul reprezintă PNL și „Busuioaca de Bohotin, de la Huşi, e puţin perversă, dar merge” la PMP. Am râs cu kuru! Propun să fie o zi națională pentru asta. Ziua națională a fomistului. Fiecare politician să-și facă o poză așezat pe scăunel la masă și să o pună pe Fesebuci... hashtag #fomist

9 decembrie 2018 9:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.