Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Autorităţile franceze au mobilizat aproape 90.000 de membri ai forţelor de ordine, inclusiv aproximativ 8.000 ofiţeri şi 12 vehicule blindate la Paris, înaintea noii serii de proteste de sâmbătă, organizate de Mişcarea "Vestelor Galbene", care denunţă majorarea preţurilor la carburanţi.

O serie de muzee, inclusiv Luvru, cât şi Turnul Eiffel au fost închise înainte de protestele antiguvernamentale de sâmbătă, relatează postul BBC News.

Integral pe MediafaxComentarii

PRECIZARE Reamintim cititorilor nostri ca si în tara Dvs. acum (nici) 30 de ani cel putin "90.000 de membri al forţelor de ordine s-au pregătit de război" - fapt ce s-a dovedit a nu fi de natura sa-l scape pe Macroul dâmbovitean de rigorile PLUTONULUI DE EXECUTIE ... Cu respect, "The Mediafuckers"

9 decembrie 2018 21:26

Ecce Kurrupt Armata celor neprihăniți îmbrăcați în hainele albe ca arianusul, albite în haznaua primordială, a fost de 9 ori câte 10 sute de câte 10, le-am auzit numărul. Iar după ce au biruit, Homo L'avorton Macron a fost înscăunat pe tronul Împărăției Kurcubeului. De-acum înainte el personal va umbla pe Champs Elysee și va pieptăna franjurii de la gaura neprihănirii a tuturor celor care au suferit și le va aduce bukurii în fiecare zii o mie de ani.

9 decembrie 2018 9:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.