Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deşi nu au recunoscut fapta, cei trei au fost găsiţi vinovaţi pentru omor, judecătorii considerând că sunt probe suficiente pentru a-i trimite în spatele gratiile.

Trei tineri din localitatea Movileni au fost condamnaţi definitiv la câte 12 ani de închisoare cu executare, fiind găsiţi vinovaţi de omor. Gabriel Marius Ispir, Marian şi Vasilică Ungureanu au fost trimişi în judecată în 2017, alături de alţi patru tineri din satul lor. În timp ce ceilalţi au recunoscut faptele şi au primit câte 10 ani de închisoare, Ispir şi fraţii Ungureanu au refuzat să îşi însuşească acuzaţiile.

Integral pe AdevărulComentarii

ariciul La puscarie in p..da mamei lor de criminali.cine a hotarat sa iasa din randul oamenilor,la ocna la taiat sare,la munca sinica pa viata la orice e mai greu si mai rau,fiindca tot e mai bine ca moartea care au provocato.

7 decembrie 2018 18:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.