Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache (PSD) consideră că preşedintele Klaus Iohannis îşi depăşeşte rolul constituţional în cazul remanierilor de la Ministerul Dezvoltării şi Ministerul Transporturilor şi demonstrează că este într-o bătălie politică.

"Preşedintele Iohannis îşi depăşeşte rolul constituţional, acela de garant al Constituţiei. Faptul că nu a răspuns propunerii de revocare, care este atributul punctual al prim-ministrului, blochează Guvernul, demonstrează că e într-o bătălie, continuă bătălia politică şi îşi depăşeşte rolul constituţional. Nu a înţeles nimic. În final, doamna prim-ministru a trebuit să apeleze şi la Curtea Constituţională, ca să deblocheze activitatea Guvernului. Actul de demisie este un act unilateral", a declarat Iordache, pentru Agerpres.

Integral pe România LiberăComentarii

Gicu Se pare ca au ramas in Romania, mai multi pupincuristii PSD-ALDE....care stiu sa citeasca si sa inteleaga un text, la fel ca Vasilica Dancila....Iordache_Ciordache, un idiot cu studii facute "pe bani", lingaul infractorilor!

8 decembrie 2018 14:33

v D-le Iordache, daca nu propuneati un "nou" guvern, Ghiolbanis trebuia sa-si caute alt subiect de gilceava. Asa i-ati dat "apa la moara" si se pare ca nu sinteti in stare sa-dati una peste "bot". Trebuia sa anticipati reactiile lui razbunatoare si ranchiunoase, ca nu este prima data cind le foloseste.

8 decembrie 2018 0:10

dan Din putul gandirii lui ciordache.

7 decembrie 2018 21:21

ariciul Baiii in mata-n cur.Esti pus acolo si cei ca tine sa lucrati pentru tara asta impreuna cu idiotu ala de presadinte,nu sa va certati intre voi nici sa va sicanati.Trebuia sa aveti grija sa fiti curati pentru functii publice nu condamnati sau urmariti si sa cautati sa scapati manipuland legile si prostii la vot.Catzzzz,si lasatine sa mergem inainte ca natie ca ne e rusine cu toata clica de jigodii politice,ca numa politica nu faceti voi,va bateti joc de intreaga natie .

7 decembrie 2018 18:51

Vasile Mircescu Ciordache....Ciordache...esti o "broasca" la nivelul unui "elefant", tu in comparatzie cu Iohannis....Esti facut cu studii la batranetze, fara educatzie si onoare, prost dar hotz ....am intzeles ca macar ai nevasta mai educata ca tine....orice opinie a ta impotriva lui Iohannis este degeaba...ca romanii te vad doar ca o sluga "lingatoare de buci" a lui Dragnea...

7 decembrie 2018 17:17

A se citi „primulUI om al țării” Scuze!

7 decembrie 2018 16:43

@Gicu Gicuțule-Gicuțule, iar eșt prostovan! Pe ce te bazezi când te caci pe guriță? Ia pune tu mâna și citește din coana Constuție cam care este rolul și care sunt atribuțiile președintelui. Dar chiar și-așa, ca simplu om rezonabil ajuns într-o așa funcție prin votul unor cetățeni care și-au pus mari speranțe în bunul simț și priceprea primul om al țării, ce trebuie să facă președintele? Să-și folosească funcția pentru a duce războaie personale în detrimentul țării, sau să colaboreze cu bună credință la bunul mers și prosperitatea acesteia?

7 decembrie 2018 16:40

CÂR-MÂR Bă, gicule, mutră de șobolan chel, bă, agramatule, vezi că limba română are și diacritice…

7 decembrie 2018 16:31

Gicu Se cunoaste ca ai facut studiile la o Facultate "pe bani"! Lingau pupincurist al penalilor!

7 decembrie 2018 15:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.