Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Au fost şase reţineri până în prezent. Voiau să vândă pentru 28.000 de euro copilul pe care-l purta în pântece una dintre minorele românce ajunse sclave şi obligate să se prostitueze la Foggia. Într-o notificare a Procuraturii din Bari, se vorbeşte despre una dintre formele noi de sclavagism modern.

Fapte reieşite dintr-o anchetă a magistraturii care a dus la arestarea a şase indivizi dintr-un nucleu familial, rezidenţi într-o colonie de romi din Foggia. Una dintre persoanele ajunse în închisoare ar fi propus ''posibilitatea de a vinde un copil încă nenăscut unui anume individ, pentru suma de 28.000 de euro''. Cercetările au scos la iveală ''ca o practică deja consolidată - spun anchetatorii - aceea de a obliga minorele să se prostitueze chiar şi în timpul sarcinii, iar în situaţia refuzului victimelor, acestea erau bătute fără milă de către cei arestaţi''.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

ariciul Este socant ai?nici nu stiati voi ,ca toate coloniile de tzagani cu asta se ocupa?Da cati coloratri vazut-ati voi muncind cinstit ma ?Da intrebatuv-ati din ce traiesc aia?Ia urmariti ma tot ce e tigan in tara si afara, si cand gasiti transpiratie de tigan la munca,o cumpar eu ma pe toata.boilor,voi credeti ca o rasa se schimba doar la nivel declarativ?Parul si deportarea in tara lor unde o fi ca altminteri tot probleme vor fi mereu.

7 decembrie 2018 18:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.