Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Daddy pare a nu înţelege nimic! Dragnea nu mai controlează în momentul de faţă nici guvernul, nici grupurile parlamentare, nici majoritatea parlamentară şi nici partidul al cărui preşedinte crede că mai este. Sunt ultimele zile când Dragnea mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el. Peste câteva săptămâni va fi prea târziu şi va pleca pentru că a fost dat afară", scrie Băsescu pe Facebook.


Comentarii

DOMNUL VUCEA Doamne, ce deșteptiar noi, în loc să-l conservăm în formol, îl considerăm escroc… Răi și nerecunoscători mai suntem!

9 decembrie 2018 14:57

@7 decembrie 2018 15:31 Ce sa-ti spun mai prostovane, Daddy al tau este nemaipomenit. Care o fi furat mai mult? Povestea cu flota este exact ca si povestea cu tramvaile. In 2000 in orasele mari Bucuresti, Iasi Timisoara nu mai circulau tramvaie fabricate in Romania. De ce? De bune ce erau! Se aduceau de la nemti dupa 35 de ani de functionare ( tramvaie fabricate in 1965-1970) care erau mai bune decat ale noastre. Asa ajunsese si flota, asa ca nu mai manca kkt . Ai mancat destul.Tu care esti si imbecilul de la KG si alte nicknamuri, in prostia ta si a altora lansati in media stiri false cum ca Iohannis ar fi repetentul si nu Dracnea sau Tariceanu. Locul tau este langa cei care au furat aceasta tara, indiferent de partidele pe care le-au slujit. Adica la inchisoare. Daca n-ai fi un imbecil ai avea asemenea atitudini in postarile tale. Cum imbecilitatea nu te lasa sa gandesti ajungi sa comentezi singur.

8 decembrie 2018 16:52

Dragnea pica, oricate spume ati face Postacii P$D sunt in delir

8 decembrie 2018 9:37

Cum este posibil ca acest JEG, numit basescu traian să nu dea SOCOTEALĂ DUPĂ TOATE FURACIUNILE FACUTE? ce a furat basescu? Haideți să ne amintim. 25% din salariile tuturor romanilor. 15% din șomaj si ajutor de șomaj. Pensii tăiate, alocațiile copiilor tăiate. Îndemnizațiile de creștere a copiilor, in vârsta de pana la doi ani tăiate. Și toate astea, doar pentru a avea bani, ei=BOUL DE BASESCU și curvele din PD=PDL, acum disipate prin PNL=PMP=USR și prin serviciile de forța =dna=sri ......

7 decembrie 2018 21:27

Gicu BINGO !!! Nu sunt fan al lui Basescu dar, are dreptate!

7 decembrie 2018 15:55

Mă rahatule, tu numără-ți zilele tale până ajungi la pușcarie! Dragnea nu e ușă de biserică, dar e mic copil pe lângă tine! In timp ce tu ai avut tupeul să proclami ca pe o directivă primită direct de la Dumnezeu, precum Moise pe Muntele Sinai, necesitatea tăierii pensiilor și salariilor, amărâtul ăsta de Dragnea se zbate să le crească! Pricepi diferența? Și de ce ai tăiat tu tot ce s-a putut? De ce ai făcut împrumutul acela uriaș de la FMI și BM? Răspunsul este evident: ca să ai tu și camarila ta de unde fura mai mult. Ne mai și jignești pe urmă inteligența afirmând ritos ca ai trecut țara prin criza. Ai trecut-o prin pizda mă-ti! Ai jefuit-o și ai vândut-o celor care te-au protejat! Te și scot securiștii tăi în continuare în spațiul public, iar tu le faci jocul ca să te apere în continuare de pușcărie. Dar tot ajungi acolo. Pușcaria pe viață n-ar răsplăti îndeajuns răul pe care l-ai facut tu pioporului român. Și nu numai în plan economic și politic. Poate cea mai mare crimă a ta este că ai introdus în viața de zi cu zi jigodismul, lăcomia, impostură și disprețul pentru ordinea morală și spirituală a poporului român. Hai sictir ție și celor care te mai aduc în viața publică!

7 decembrie 2018 15:31

Cititor Daca Basescu nu ar avea dreptate nu ar fi atatea luari de pozitie anti.Ce sa-i faci, adevarul intotdeauna supara.

7 decembrie 2018 12:19

Dana Neispravitul asta(vorba lui) mai are tupeu sa vorbeasca, sa mai apara in fata oamenilor , la cat rau a facut acestei tari?Pai mai marinarule, dracnea este copilul tau, este scolit de tine la pdl, pentru ca acolo au fost scoliti toti neispraviti(vorba ta)care au distrus aceasta tara, udrea, blaga,boc,pogea, berceanu, videanu,falca, igas si toti nemernici pdl-isti care ati furat cat pentru 10 generatii.Neispravitul asta de dracnea cu a lui camarila continuua furturile voastre cu alde veorica, nicolicea, ceordache, grebla,buzatu,tariceanu,olguta, manda,plumbuita, andronescu.Pe toti , dar absolut pe toti poporul ar trebui sa va urce intr-un tren si sa va trimita in cel mai indepartat colt al lumii ca sa nu mai faceti rau nimanui

7 decembrie 2018 12:05

DOMNUL VUCEA Chiar, mă, trăienuțule, chiar, mă? Păi, tu, chiar ești deștept, probabil ești chiar rudă apropiată cu Pithia delfiniană. Bravo, mă, bravoooo! Ești unul dintre cele mai uriașe lepre din istoria României!

7 decembrie 2018 11:27

Kuminecăturile Gemene Traianus Expiratus Arianus Repetentus dixit: Ăsta iar a zis-o perfect pe invers. Cel mai probabil după încercarea eșuată a loviturii de cameră din Parlament, a rostit o serie de monologuri singur acasă, turtă de beat, în oglindă. S-o fi întrebat el oare de ce sticla cu rachiu din mâna dreaptă ecce în mâna stângă a reflecției marelui orator? Practic dacă înlocuiești numele Inamicului Public nr 1 cu numele repetentului de la Cotroceni, fiecare afirmație a disperatului sună spectaculos de adevărat... In vino Veritas.

7 decembrie 2018 11:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.