Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La 24 de ore după ce bucăţi din tencuiala clubului Control din Bucureşti s-au prăbuşit, localul continua să funcţioneze, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Spaţiul nu a fost închis pentru reparaţii. Dimpotrivă, a găzduit, joi noapte, un concert rock. Clienţii au intrat pe lângă o schelă montată ca să ascundă porţiunea de tavan căzută.

Căderea unei bucăţi de tencuială, din tavan, nu a oprit distracţia din clubul bucureştean Control. În seara în care a avut loc incidentul, o clientă a relatat pe Facebook primele măsuri luate de administratorii clubului. Locul a fost măturat repede și seara a continuat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

O seară mai târziu, tavanul a fost curăţat şi o schelă, improvizată din lemn şi metal, acoperea porţiunea din care a căzut tencuiala. Conducerea localului a specificat pe pagina de Facebook că incidentul s-a produs în urma unei infiltraţii de apa şi că informaţia că s-ar fi prăbușit tavanul este falsă.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.