Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pentru a nu se mai întâmpla ceea ce a avut loc la alegerile locale din Chişinău, adică pentru a nu mai fi nevalidat scrutinul, cetăţenii cu drept de vot trebuie să iasă masiv la urne. Declaraţia aparţine liderului Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, făcută în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune N4, transmite IPN.„Pentru a nu se mai întâmpla ceea ce s-a întâmplat la municipale, pentru a nu-i permite să fure în continuare, este de datoria noastră să ieşim cât mai multă lume la vot. Ieşirea masivă la vot va rezolva ecuaţia şi această guvernare va pleca aşa cum nu se aşteaptă. Este esenţial să nu stăm acasă”, a declarat liderul PDA.

Potrivit lui, alegerile municipale, cele care nu au fost validate de instanţele de judecată, au fost un precedent periculos, dar, în acelaşi timp, au demonstrat că se poate, dacă cetăţenii sunt uniţi.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.