Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rămîne un mister cum Victor Ponta a fost mai tot timpul în cărți și susținut chiar și de cei care nu-l suportau. Un june aventurier prin Franța este trimis să se pregătească în Italia, în domeniul anti-mafia (pe lîngă Rosa del Conte, probabil și cu alte misiuni). Traian Băsescu l-a acuzat de apartenență la serviciile secrete. Asta ar mai putea explica de ce un tînăr băgăcios, fără nici o performanță, devine șeful Corpului de inspectori al Guvernului, de ce tot el este desemnat să conducă tineretul TSD și de ce un partid de dimensiunea PSD, într-o vreme în care mulți dintre cei grei erau încă activi, este trecut sub controlul tînărului obraznic, lipsit de experiență dar băgăcios nevoie mare. Sebastian Ghiță a încercat să explice alegerea lui Ponta în funcția de președinte al PSD, prin manevrele și diversiunile organizate de el la Congresul de la Pavilionul Expozițiilor. S-ar putea ca Ghiță să fi făcut toate cele povestite de el într-o înregistrare și apoi să fi profitat din plin de ascensiunea proptitului. Se spune că, o bună bucată de vreme, Sebastian Ghiță a fost dispecerul și dirijorul de la cabinetul lui Victor Ponta. Dar trebuie să-l mai fi ajutat cineva! S-ar putea ca George Maior și oamenii săi să fi contribuit hotărîtor la înscăunarea lui Ponta în fruntea PSD și în exercitarea atribuțiilor de premier. Cert este că în fruntea PSD și a Guvernului, Victor Ponta a jucat suficient de abil între conducerea Camerei Deputaților (mai ales la suspendarea președintelui), SRI, DNA, Traian Băsescu, SIE, DGIP și Ministerul Administrației si Internelor (de la acea dată). Dus de valul succeselor obținute cu ciudatele vitamine,Victor Ponta și-a stricat prietenia cu PNL și Crin Antonescu și s-a încumetat să se întindă la strugurii de la Cotroceni. Și, pentru prima dată, a pierdut și a luat-o la vale. Mai mult ca sigur relația sa cu serviciile secrete românești a avut parte de o perturbare importantă.

Greșelile lui Victor Ponta în PSD sunt egale cu promovarea unui pluton de sfertodocți și oportuniști. I-a folosit și a crezut că poate să-i arunce la gunoi, după cum îi dictează nevoile. S-a înșelat. A fost lucrat de un alt oportunist, mai abil decît el, numit Liviu Dragnea. Și, de aici, a început scandalul dintre cei doi.

Integral pe CotidianulComentarii

dan Cine putea sa scrie un asemenea articol decat nistooorescu, ziaristul fara ciorapi al anilor ., pensioneazate frate,slugarnicia din tine nu a disparut.

7 decembrie 2018 12:25

io insumi @Ecce....Da`...pe tine cine te plateste ? Ca nu mai "incape" nimeni de idioteniile tale ! Alupigus amice !!!

7 decembrie 2018 11:52

Dragnea si-a amânat, încă o dată, procesul. Magistrații care îi rezistă sunt vânați de ministrul Justiției, CSM și Inspecția Judiciară. Curtea Constituțională îi mănâncă din palmă. Și-a eliminat adversarii din partid. Parlamentul este la cheremul lui, iar Guvernul a devenit un fel de Consiliu Județean Teleorman. Cum i se permite unui șmecher de Teleorman să învârtă pe degete atâtea instituții? În mai puțin de doi ani, România și-a pierdut busola geostrategică, statutul de pilon de stabilitate, de pro-americanism, de pro-europenism și a devenit moșia unui politician provincial. D. Turturica.

7 decembrie 2018 10:26

Ecce Kurrupt, cel mai sordid gaozar dragnist, troll platit de Ambasada Federatiei Ruse v, te-as fute-n cur, dar esti prea jegos.

7 decembrie 2018 7:06

Mircea Draghici Politica tampita a lui Dragnea a facut si face sa se subtzieze partidul ....pentru ca i-a indepartat din partid pe totzi cu alta opinie ca el,,,,si s-au adunat multzi acum care "comploteaza" distrugerea lui....Si pentru ca Dragnea este si Infractor Condamnat la 3,5 ani puscarie in prima instantza si are aceasta "piatra de moara" de gat vor reusi....Si oricat de Gratziat si Amnistiat va fi, cine sa aleaga in Romania un Presedinte Hotz cu o Prima Doamna "curvustina"....Doar niste babe...pentru 1 Kg de ulei si 1 Kg de zahar....

7 decembrie 2018 7:06

Stefan Dragnea, zis si Satan, de pe unul dintre yahturi detinute v, imbecilule, Ponta a facut ca P$D sa nu mai aiba majoritate in Parlament. Dragnea nu rade, ci e morcovit, futu-ti mortii ma-tii de handicapat!

7 decembrie 2018 0:10

v Probabil Ponta este mai destept decit pare, dar ma intreb de ce nu-si da seama ca a facut niste greseli care l-au adus jos de tot si continua sa faca greseli. Cred ca niciodata nu va mai ajunge unde a fost. El ca fost sef al PSD, trebuia sa stie ce fel de oameni are, dar mai ales, el sa se comporte integru, vertical. Acuma a ajuns de risul lumii.

6 decembrie 2018 23:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.