Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Statele Unite au decis să trimită o navă militară în Marea Neagră în contextul tensiunilor dintre Rusia şi Ucraina, afirmă surse militare americane citate de publicaţia The Times.

Oficiali militari anunţau joi dimineaţă, conform CNN, că Statele Unite pregătesc trimiterea unei nave militare în Marea Neagră, după incidentul naval ruso-ucrainean. Armata americană a cerut Departamentului de Stat să înştiinţeze Turcia în legătură cu posibilele planuri de trimitere a navei.

Joi seară, alte surse au declarat că Forţele Navale americane au informat deja Turcia că o navă militară din cadrul Flotei a VI-a, staţionată în Italia, va traversa Strâmtoarea Bosfor spre Marea Neagră, relatează publicaţia The Times.

Integral pe MediafaxComentarii

Adrian Grigoriu asa este... situatia testiculara s-ar putea deterioa foarte rapid

18 aprilie 2019 12:40

Oltean Se dovedeste , daca mai era cazul, ca NATO este un tratat agresiv, care s baga acolo unde nu-i fierbe oala. Pacat ca Romania are o conducere tip "carpa de spalat pe jos" si accepta orice, fara discernamant. Cum ramane cu atitudinea ce parea ferma (v. declaratiile presedintelui Iohannis), cu privire la masurile antiromanesti si antieuropene ale guvernului - marioneta din Ucraina ? Nu ne mai pasa ca acestea au lovit in invatamantul in limba romana a minoritatii romane din Bucovina de nord ?

7 decembrie 2018 5:53

Ecce Homo Da, planul de calmare a apelor din Marea Neagră cu un crucișător de croazieră US of Gay plutind la o bășină nautică distanță de strâmtoarea lui Kunt Futin. Manevră clasică din manualul Axei Kurcubeului "Pace cu forța" capitolul "Dragoste cu sila". Pentagoatul ar putea trimite o flotă de rățuște gonflabile în loc de crucișătorul cu pricina dar Captain Kuru se teme că Futin ar considera gestul o provocare și situația deja extrem de tensionată s-ar putea deteriora rapid...

6 decembrie 2018 22:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.