Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Laura Codruța Kovesi a fost un pion principal în Justiție până nu demult, însă ceea ce s-a întâmplat totuși arată mai degrabă a injustiție, iar legile pentru care ea și cei din grupul său au militat se dovedesc a fi de fapt ilegale. Astfel s-a ajuns la o situație incredibilă.

Curtea Constituţională a decis că art. 3, lit. f) din Legea Securităţii Naţionale, 51/1991, este neconstituţional şi trebuie schimbată de Parlament. Acest articol conţine o sintagmă folosită timp de mulţi ani de procurori şi ofiţeri de informaţii pentru a declanşa urmărirea unor persoane sub pretextul ”securităţii naţionale”.

Printre persoanele publice interceptate pe baza articolului 3 lit f din Legea Siguranţei Naţionale se număra şi preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Integral pe CapitalComentarii

Kuminecăturile Gemene Adică cum, nu-i aliniatul respectiv de fapt copy/paste după legea partenerilor noștri strategici care au lansat în regim de urgență programul Inchiziția imediat după ce au sunat la 911 să strige ca din gură de șarpe că sekuritatea națională le-a fost franjurată?!

6 decembrie 2018 23:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.