Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Armata SUA a informat joi că a efectuat un zbor „extraordinar” deasupra Ucrainei, în baza Tratatului internațional „Cer Deschis”, pentru a-și reafirma angajamentul față de această țară după incidentul petrecut pe 25 noiembrie în largul Crimeei, când Rusia a sechestrat trei nave militare ucrainene, scrie Reuters.

„Atacul neprovocat al Rusiei asupra navelor ucrainene în Marea Neagră, în apropierea de strâmtoarea Kerci, reprezintă o escaladare periculoasă dintr-o serie de acțiuni din ce în ce mai provocatoare și mai amenințătoare”, a transmis Pentagonul într-un comunicat.

Integral pe HotnewsComentarii

Kuminecăturile Gemene Kuriștii de la capătul celălalt al kurcubeului nu și-a scos axa din pantaloni să-i dea lui Porkoshenko răspunsul ferm și puternic pe care l-a cerut din nou poziționat strategic pe maidan ca data trecută. În schimb au efectuat un masaj extraordinar cu degetul inelar la arianusul partenerului lor strategic în baza tratatului "Buci Despicate" pentru a-și reafirma angajamentul ștampilat la starea civilă și care ecce practic fix ca cel tradițional, până la moarte.

6 decembrie 2018 21:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.