Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mandatul meu e în exercițiu, a declarat, joi, la Antena 3, ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova.

„Am dat mesajul că eu sunt Lucian Șova și sunt ministrul Transporturilor, aproape ca un slogan, și e un lucru în care cred. Din perspectivă legală, nu voi fi lipsit de niciuna din prerogativele și responsabilitățile pe care le am”, a precizat Lucian Șova, joi seară, la emisiunea „Punctul de întâlnire”.

Lucian Şova a susţinut, joi, într-o conferinţă de presă, că este în continuare ministrul al Transporturilor şi îşi exercită toate atribuţiile şi prerogativele legale până la expirarea mandatului.

„Vreau să transmit pe această cale tuturor celor interesaţi că eu sunt Lucian Şova şi sunt ministrul Transporturilor. Fac un apel la toţi cei care în spaţiul public dezbat acest subiect să manifeste responsabilitate cu privire la afirmaţiile sau interpretările sau analizele pe care le fac - şi mă refer aici la faptul că orice afirmaţie făcută în spaţiul public de către persoane care au o anume semnificaţie politică sau administrativă în România pot aduce prejudicii activităţii a peste 55.000 de angajaţi, care se află în subordinea mea, şi, prin acest lucru, a milioanelor de utilizatori de servicii de transport, de infrastructură de transport etc. Am vrut să fac aceste declaraţii pentru a clarifica foarte evident un lucru. Sunt ministrul Transporturilor, îmi exercit toate atribuţiile şi toate prerogativele în conformitate cu prevederile legale şi înţeleg să fac acest lucru până când îmi va expira mandatul”, a spus Şova.

El a susţinut că nu a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis pe această temă.

„Regret că sunt prins la mijloc în această dezbatere politică. Nu m-am întâlnit cu Klaus Iohannis”, a punctat Șova la Antena 3.

Lucian Şova a adăugat că, dacă ţintele din programul de guvernare privind punerea în funcţiune a 60 de noi kilometri de autostradă nu se vor realiza, îi va demite pe responsabilii de proiecte din subordinea sa.


Comentarii

Ion Ionescu Domnule Ministru Sova, auzi ce zic transportatorii....ca tzi-ai servit doar clientela si interesele.....Probabil de aceea Dragnea te-a schimbat cu "pretenarul" lui Mircea Draghici, Trezorierul (cel ce foloseste banii PSD-ului primitzi de la Guvern sa-si plateasca chiria la vila din Pipera si sa-si cumpere masini de lux pentru el si nevasta-sa)...de acum Ministerul Transporturilor va satisface doar clientela si interesele lui Dragnea....Oare credetzi ca Iohannis nu este informat cu ce se intampla ???....

7 decembrie 2018 7:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.