Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) va organiza marţi, 11 decembrie, noua tragere la sorţi a completurilor de 5 judecători, aşa cum a cerut Secţia pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) va organiza marţi, 11 decembrie, noua tragere la sorţi a completurilor de 5 judecători, aşa cum a cerut Secţia pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.

Decizia vine după ce Secţia pentru Judecători a CSM a transmis, miercuri, recomandarea ca ÎCCJ să organizeze "de îndată" o nouă tragere la sorţi a completurilor de 5 judecători, cu menţiunea că, de această dată, aceste completuri vor fi în număr total de şase, trei în civil şi trei în penal. Toate dosarele vor fi repartizate noilor completuri.

Integral pe MediafaxComentarii

Ion Georgescu Degeaba....Cum nici de data asta nu-i va conveni Completul de 5 judecatori de la ICCJ lui Dragnea intr-o luna ve-tzi face "tragerea la sortzi" din nou.... Va propun sa nu mai pierdetzi vremea, sa-l punetzi pe Dragnea direct sa-si aleaga singur judecatorii....si alde Tel Drum sa le platesca cu bani multzi rudele (sotzii sau sotziile) ...ca asa se face mai nou Justitzia in Romania dupa Dragnea si Clanul lui Interlop Mafiot Teleormanean PSD-ist si dupa Presedinta CSM....

7 decembrie 2018 7:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.