Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

“România și Franța au interese comune în ceea ce privește reglementarea comerțului internațional, în contextul în care industria auto este expusă la conflictele comerciale care au afectat recent piața oțelului și a aluminiului”, a declarat joi, la Paris, Ştefan-Radu Oprea.

“România și Franța au interese comune în ceea ce privește reglementarea comerțului internațional, în contextul în care industria auto este expusă la conflictele comerciale care au afectat recent piața oțelului și a aluminiului”, a declarat joi, la Paris, Ştefan-Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. Împreună cu o delegaţie de oficiali români, Ştefan Radu Oprea a participat la Forumul economic Franța-România, organizat de Ministerul francez al Economiei și Finanțelor.

La fel ca restul industriei auto din Europa, şi Uzina Dacia de la Piteşti, aparţinând gigantului francez Renault, a fost afectată negativ de taxele vamale impuse de Statele Unite importurilor de aluminu şi oţel.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.