Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul va desfăşura 'mijloace excepţionale' în plus faţă de cei 65.000 de poliţişti şi membri ai forţelor de ordine mobilizaţi sâmbătă în Franţa, în cel de-al patrulea weekend de manifestaţii ample organizate de 'vestele galbene', a anunţat joi, în Senat, premierul Philippe.

Şeful guvernului a reînnoit apelul adresat 'vestelor galbene' de a nu merge la Paris să demonstreze, nu pentru a le 'interzice să se exprime', ci pentru a 'evita să fie prinşi în capcana pe care le-o întind huliganii', în timp ce executivul îşi exprimă îngrijorarea cu privire la riscul unor noi violenţe.

'Pentru a face faţă, guvernul va mobiliza mijloace excepţionale care se vor adăuga celor 65.000 de membri ai forţelor de securitate ce vor fi desfăşuraţi pe întreg teritoriul Franţei', a declarat premierul francez, fără a detalia aceste mijloace.

Integral pe România LiberăComentarii

Oltean Macron este o marioneta periculoasa, atat pentru Franta, cat si pentru UE. Ar fi onest ca sa-si dea demisia. Poate lua exemplul Mekel, cu care impreuna au complotat impotriva statelor nationale europene.

7 decembrie 2018 6:10

Bine, dar "acordul" de la Paris de "salvat" planetele "noastre", de "limitat" temperatura Universului la nivel de 2°C (si alte ghidusii & gimbuslucuri PENALE similare, n.m.) tot se duce pe poolla (dat fiind ca lumea a vazut deja ce consecinte sinistre are implementarea ECO-ESCROCHERIEI "green" GLOBALE, n.m.) - nu-i asa? Cu respect, Paulus

6 decembrie 2018 21:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.