Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O intensificare a ritmului deplasărilor mele prin țară, un număr considerabil al numărului serilor pe care le petrec în sălile de teatru au determinat o scădere semnificativă a orelor pe care le petrec în fața televizorului.
În plus, nu mai sunt de multă vreme un telespectator nici măcar ocazional al postului de televiziune Antena 3, l-am abandonat fără regret pe dl. Gâdea cu predicile lui dictate de interesele lui Dan Voiculescu pe post de editoriale. De natură să îi entuziasmeze doar pe slubașii aceluiași trust care nu mai are nimic în comun cu presa. Tocmai de aceea premiat la Galele APTR ale familiei Longin-Necșulea. Gale care sunt pe punctul de a le da medalii și teveriștilor de joasă speță Ionuț Cristache și Cristian Zgabercea probabil spre a fi marcată compromiterea definitivă a respectivelor disticții.
L-am abandonat demult și pe Răzvan Dumitrescu, în pofida faptului că odinioară îl prețuisem și aceasta fiindcă punea în practică ceea ce a învățat în stagiile de formare de la BBC. Acum arată că îi sunt mai apropiate învățăturile și ordinele aceluiași Dan Voiculescu.
Nu am văzut, așadar,emisiunea de duminica trecută în care sus-numitul fost jurnalist l-a avut drept invitat pe “omul de o valoare rară”, așa cum a fost el caracterizat de președintele PSD, dl. Liviu Nicolae Dragnea. Care, precum Stalin odinioară, nu greșește niciodată. Valorosul cu pricina este nimeni altul decât dl. Darius Vâlcov, consilier economic personal al premierului Viorica Vasilica Dăncilă. Și fostul soț al d-nei Lavinia Șandru fără care, pasămite, intre în colaps Televiziunea publică.

Integral pe Contributors.roComentarii

Dacă vreți să vedeți cum arată pe dinăuntru un ins îngâmfat, dar ros de invidie ... citiți acest harticol. Până la urmă, nicio pagubă, omul oricum e dus cu pluta, dar sunt și destui cărora le ridică pulsiunile prostiei cu câteva grade.

6 decembrie 2018 14:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.