Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorii nu vor vota în sesiunea parlamentară actuală solicitarea DNA pentru ridicarea imunităţii lui Călin Popescu Tăriceanu privind începerea umrăririi penale în dosarul în care este acuzat de luare de mită, au declarat surse politice.

„Nu cred că va exista vot sesiunea parlamentară actuală”, au declarat surse politice, referitor la solicitarea DNA de urmărire penală a preşedintelui Senatului Călin Popescu Tăriceanu.

Integral pe MediafaxComentarii

v Stirea este "falsa". Opozitia actuala a schimbat Camera Deputatilor, acuma vor schimba Senatul ,Guvernul, ca Ghiolbanis este de al lor.

6 decembrie 2018 16:28

Dacă nu ar fi urmuzian... în paginile acestui munte de gunoi am găsi, probabil. întreaga operă a lui Shakespeare cu frazele aruncate în dezordine! Doamne, pentru ce primesc idioții ăștia de porcurori salarii uriașe?!

6 decembrie 2018 15:12

Dosarul de la DNA al lui Tăriceanu este demn de Cartea Recordurilor la multe capitole! Să întocmești un dosar în 73 de volume, zeci de mii de pagini, poate sute de mii, în care înmagazinezi tone de reziduuri, gunoaie, inepții. ciorapi rupți și tampoane de vată reprezintă un record de neprofesionalism, de prostie și de ură greu de egalat. Nu există dosar de acuzare care să nu poată fi rezumat în câteva pagini. Din ăsta de 73 de volume nu înțelege nici dracu ceva. Bietul Tăricelu, poa să ajungă oale și ulcele până ce un asemenea dosar poate fi citit și înțeles de câteva generații de magistrați și avocați, care să se pronunțe in cunoștință de cauză!

6 decembrie 2018 15:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.