Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul ministru al Educaţiei, Liviu Marian Pop, senator PSD, a susţinut, joi, că rezultatele proiectului “România educată”, finanţat din bani publici, au ”suspiciuni rezonabile de plagiat şi falsificare” şi l-a invitat pe preşedintele Klaus Iohannis să verifice şi să comunice public concluziile.

”Rezultatele proiectului , finanţat din bani publici, au suspiciuni rezonabile de plagiat şi falsificare. Îl poftesc pe autointitulatul politruc K.W. Iohannis să verifice şi să comunice public concluziile”, a scris pe Facebook Liviu Marian Pop.

Integral pe MediafaxComentarii

Iacob Drugus Mai precis cu aia priceputi în ... Futincurism (Viitorul de Aur al HOMO-Ioropei)!

7 decembrie 2018 22:54

stiutoru` de carte Nimic nu mai e de mirare in Rrhhomanica ! Absolut totu` a mai fost....propus ! Si....bun inteles....nerealizat ! Oricum, "Programu~" asta era pt secolul XX ! Pt secolu` XXl trebe`cu totu` si cu totu...altceva ! Rezon !

7 decembrie 2018 12:00

Pentru profa Bine ca a facut Dragnea si sleahta lui ceva...adica si-au asezat ploile pentru ei. Ca cresterea aia de salarii si pensii pentru majoritatea romanilor (nu pt cei cu statut special) sunt, in comparatie cu inflatia, praf in ochi. Cat despre presedintele Iohannis, nu ar trebui sa facem nimanui procese de intentie.

6 decembrie 2018 13:32

PROFA Proiectul lu' Werner K, "romania educata" - ce face concret, cum face, si cu cine face ?! Finantat din banii publici ?! Educatie inseamna SCOLI CU CALDURA SI WC IGIENIC, SIGURE SI PAZITE DE DROGURI SI PROXENETI, profesori de elita, conditii materiale excelente pt elevi- este capabil WKJ sa creeze acest sistem scolar ?! Pana in prezent, nimic n-a comis WKJ, decat agitatie, gargara, asmutiri, violente, haos.

6 decembrie 2018 13:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.