Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preţurile cerute de vânzătorii de apartamente au crescut cu 6,2% în noiembrie, faţă de aceeaşi lună a anului trecut, până la 1.242 de euro pe metru pătrat util, potrivit datelor publicate, joi, de platforma imobiliare.ro.

În aceeaşi lună a anului trecut, un apartament costa, în medie, 1.169 de euro pe metru pătrat util. În ultima lună de toamnă, apartamentele au continuat să se scumpească la nivel naţional – chiar dacă această tendinţă nu a fost resimţită în toate marile centre regionale.

”Potrivit indicelui imobiliare.ro, suma medie solicitată pentru apartamentele scoase la vânzare în întreaga ţară s-a majorat cu 1,1% în noiembrie 2018, ajungând la 1.242 de euro pe metru pătrat util, faţă de 1.228 de euro pe metru pătrat util la finele lunii precedente”, se arată în comunicatul citat de news.ro.

În condiţiile în care marja anuală de creştere a preţurilor se situa la 12,4% în noiembrie 2017, se confirmă, aşadar, intrarea in faza de stabilitate a sectorului rezidenţial.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.