Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cristi Bivolaru, directorul general al FC Viitorul, spune că LPF va introduce, din sezonul viitor, câteva prevederi prin care anumite cluburi vor avea de suferit. Mai exact, echipele care nu vor rezolva problemele cu încălzirea gazonului vor fi sancţionate dacă nu-şi echipează terenul cu sistem de încălzire.
”Eu am fost acum câteva zile la Ligă şi, cu ocazia vizitei, am aflat în premieră despre iniţativele pe care Liga intenţionează să le pună în aplicare din sezonul următor. Unele dintre ele se leagă şi de solicitările noastre şi ale mai multor cluburi. Este povestea care apare an de an legată de terenurile de joc. Ştim toţi că sunt stadioane fără încălzire, există stadioane a căror încălzire nu e pornită sau e pornita doar în ajunul meciului. Şi, din fericire, mai există şi altele şi dorinţa, aşa cum e şi aici, la Mediaş, şi la noi, de a oferi jucătorilor ce trebuie să fie o normalitate. Un câmp de joc bun care să permită atât lor, cât şi spectatorilor şi telespectatorilor să vadă un spectacol”, a declarat Cristi Bivolaru pentru Telekom Sport.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.