Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Am urmărit, atît cît se putea urmări, scandalul din Parlament. N-am înțeles dacă Liviu Dragnea și Iordache au fost schimbați. După toate aparențele, nu. Îi rog pe cititori să urmărească evoluția lucrurilor pînă la concluzia juridică a tărăboiului. Eu unul nu pot să bat în cuie adevărul. N-am mijloacele necesare. Dar diferite motive, nici combatanții nu le au.

Tot circul în care Raluca Turcan și USR-ul au fost niște guri de tablă hămăitoare seamănă doar cu încăierarea între două echipe de fotbal încinse de disputa legată de o minge care a intrat sau n-a intrat în poartă. Sau cu o atingere a mingii care a fost sau n-a fost în careul de 16 metri. Ambele echipe sunt atît de convingătoare în revolta lor încît nu poți ști cine are dreptate. Arbitrajul video ce ar mai lămuri lucrurile. Uneori, nici acesta n-ar putea, iar arbitrul ar lua o decizie după cum ar crede el.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.