Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor a închis şedinţa în care Opoziţia a solicitat revocarea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, după ce grupurile parlamentare nu s-au înţeles pe regulamente. Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan ceruse mai întâi revocarea lui Florin Iordache din funcţia de vicepreşedinte şi vot cu mâna ridicată, deoarece nu are încredere în folosirea corectă a sistemului electronic, iar la final a ameninţat că Opoziţia va intra în GREVĂ PARLAMENTARĂ, dacă nu va fi recunoscută revocarea lui Dragnea, votată în plen. Orban îl sfătuieşte pe Dragnea să-şi pregătească ELICOPTERUL, făcând aluzie ironică la fuga dictatorului Ceauşescu din decembrie 1989.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat că există obligaţia ca cele două hotărâri de revocare ale lui Liviu Dragnea şi Florin Iordache să fie supuse la votul final şi ameninţă că în cel mai scurt timp, va veni şi moţiunea de cenzură.

Integral pe GândulComentarii

Klaus Muianis Ludovic Orban s-a proclamat imparat peste republica de la Ploiesti. Un fel de Napoleon afumat. Medicameeeeeeente!

7 decembrie 2018 10:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.