Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul bulgar a anunțat miercuri că Bulgaria nu va adopta acordul Națiunilor Unite privind migrația, care ar urma să fie adoptat la conferinţa ONU de la Marrakech (Maroc) din 10-11 decembrie, scrie Mediafax citând Reuters.

"În acest moment, Guvernul bulgar consideră că decizia de a nu adopta Acordul ONU privind migrația protejează interesele naționale și ale cetățenilor", a informat Guvernul.

Integral pe HotnewsComentarii

Oltean Singura tara - marioneta din Europa de este (Romania) nu si-a exprimat dezacordul fata de acordul in cauza. Ce se mai asteapta ?

6 decembrie 2018 7:53

Este vital ca România să facă la fel !!! Până și în această chestiune, Iohannis se pișă împotriva intereselor poporului român! El este conectat total la interesele străine ale babei Merckel și ale Ocultei masonice. Iată un domeniu în care putem și trebuie să fim solidari cu Ungaria, cea care nu numai că nu a fost de acord cu Oculta neomarxistă mondială, ci a luat măsuri concrete de a împiedica planul lui Soros de metișizare a Europei și de distrugere a rasei albe, planul Kalergi, de fapt, după numele unuia din ideologii Uniunii Europene. Reamintesc că și președintele Trump a tăiat orice cale de aderare a SUA la acest plan criminal de anihilare a națiunilor și a coeziunii naționale a popoarelor, pentru a fi mai ușor dominate și distruse de către promotorii Noii Ordini Mondiale și ai unui guvern mondial. Guvernul și Parlamentul român trebuie să fie perfect conștiente de aceste pericole și să-i interzică idiotului de la Cotroceni să mai hotărască el, că așa vrea mușchii lui, asupra destinului poporului român! Este imperios necesar ca acest subiect să fie supus unui referendum național. Până acum, dintre politicienii români doar pe Liviu Pleșoianu l-am auzit trăgând semnalul de alarmă!. Cer alianței PSD-ALDE și guvernului Dăncilă să pună punct urgent oricărei ambiguități în această chestiune!

6 decembrie 2018 6:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.