Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat miercuri că parlamentarii liberali vor boicota lucrările plenului Camerei Deputaţilor, dacă acestea vor fi conduse de Florin Iordache sau de Liviu Dragnea, precizând că acesta din urmă "a ajuns la fel de urât de români precum Nicolae Ceauşescu" şi "poate să-şi pregătească elicopterul".

"În condiţiile în care Florin Iordache sau Liviu Dragnea vor prezida şedinţa plenului Camerei Deputaţilor, parlamentarii PNL vor boicota aceste lucrări. În acelaşi timp, deputaţii PNL vor continua demersurile necesare revocării efective a lui Liviu Dragnea la fiecare şedinţă de plen a Camerei Deputaţilor. Totodată, solicităm tuturor celorlalte grupuri parlamentare care nu fac parte din coaliţia PSD-ALDE să se delimiteze în mod ferm de susţinerea lui Liviu Dragnea, fie ea şi indirectă", a declarat Orban, potrivit unui comunicat de presă transmis de PNL.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

CÂR-MÂR Măi Orbane, măi Orbane, măi, distinse mocofane, ce te tot împieptoșezi și prea important te crezi? Scuze, dar când te privesc, îți zic: Ești un uriaș NIMIC valorând un… ludovic!

6 decembrie 2018 9:40

victor De ce sant lasati sa guverneze cei care au castigat alegirile? De ce domnule ORBAN?

6 decembrie 2018 9:00

Pute Nici fata nu te ajuta ,nu stiu de ce ,dar vad alt prost care da din coate,pai voi luati banii degeaba numai sa boicotati tot!!??Aveti aceeasi categorie de idioti ca si cei de la putere !!

6 decembrie 2018 6:55

v Ba Orbane, nu este nevoie sa boicotati sedintele Camerei deputatilor, ca deja i-ati dat jos pe majoritari, urmeaz sa faceti voi guvernul, parlamentul, etc. dar ati uitat sa ne prezentati un program de guvernare

5 decembrie 2018 23:46

Prea puțin, băi prostovane! Vei străluci precum soarele dacă vă veți retrage de tot din parlament și din viața politică. Și-așa sunteți niște pieze rele pentru poporul român. L-ați trădat pe unde ați putut și v-ați aliat cu tot felul de scursuri pentru a pune mâna pe putere, acolo unde poporul român NU VĂ VREA! Iar dacă poporul român nu vă vrea, voi îl vreți prin PUCI mișelesc.

5 decembrie 2018 21:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.