Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cu câteva zile înainte de inaugurarea originalei Iesle a Nativității din Piața San Pietro, un preot italian a declanșat o vie polemică pe Facebook privind această îndrăgită tradiție legată de misterul Întrupării Fiului lui Dumnezeu.

Patriarhatul de Veneția a prezentat un comunicat presă în care afirmă că ”Ieslea de Crăciun (presepiul) este un semn de iubire universală și de deschidere primitoare față de toți oamenii; nu este o impunere, ci o propunere oferită pentru ca omul să se regăsească în iubirea și deschiderea față de Celălalt și de ceilalți”.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Ecce Kurrupt Precum și bucile mele despicate (fesebuciul) ecce un semn de iubire universală și de deschidere primitoare față de toți oamenii, nu ecce o propunere indecentă și în nici un caz o impunere cu de-a sila. Ecce oferită pentru ca omul să se regăsească în iubirea și deschiderea față de cel altfel, adică cu celelalte cuvinte cei 8,3333 la sută, cu 3 repetent la infinit. Procent de o majoritate covârșitoare care reprezintă cea mai mare felie din sfântul cozonac, pusă deoparte pentru noi cei care deși avem urechi de fapt auzim cu gaura kurcubeului. Dacă vrei, înbuci. Dacă nu, vă invităm afară din casă pe toți, animalelor!

5 decembrie 2018 18:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.