Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dezbateri aprinse miercuri în plenul Camerei Deputaților. Parlamentarii USR și PNL au cerut revocarea din funcție a președintelui Camerei, Liviu Dragnea și a vicepreședintelui Florin Iordache. Propunerea de revocare a fost făcută de liderul deputaților PNL, Raluca Turcan.

Dan Barna, USR: „Ceea ce am văzut astăzi este că atunci când există o colaborare a opoziției această majoritate nu mai există”.

UPDATE: Raluca Turcan, PNL: „Tot demersul nostru a fost făcut procedural, în spiritul și textul Regulamentului și în acord cu Constituția României. Niciun pas făcut în Camera Deputatilor nu a fost făcut cu respectarea regulamentului, de aceea astăzi s-a făcut dreptate și am reușit să dăm o hotărâre de revocare din funcție a lui Liviu Dragnea și o hotărâre de revocare a lui Florin Iordache și a mai rămas un singur pas de făcut, votul final”. „Majoritatea a fost spulberată”, a spus Raluca Turcan.

UPDATE: Mai mulți parlamentari sunt strânși lângă prezidiul Camerei Deputaților. Deputatul Florin Iordache nu s-a ridicat de la pupitru, deși a anunțat că ședința a fost suspendată în urmă cu minute bune.

Integral pe RepublicaComentarii

v "Sigur" guvernul v-a cadea, Ghiolbanis isi va face guvernul lui si toti vom trai fericiti, ca am scapat de actuala guvernare.

5 decembrie 2018 16:25

Ecce kurrupt Alta intrebare? Dragnea va fute-n cur pe toti, oricate spume veti face!

5 decembrie 2018 15:01

Victor Viorel Clanul Mafiot Inteop Teleormanean pierde din putere...si o va face-o definitiv...Oricat de bandit va fi Dragnea in viitor nu mai are putere ca-i prea hotz si corupt...si s-au convins si ai lui ca-i duce la pierzanie...Oricum PSD-ul a cazut in cap in sondaje...

5 decembrie 2018 13:23

Kuminecăturile Gemene Pas cu pas, opoponarii din opopoziție vor ajunge până la capătul kurcubeului unde comoara de sub rochia lui Konchita Wurst îi așteaptă regulamentar. Tot înainte cu kuru, Raluca! Uniunea Franjurați Kurcubeul și kuriștii acoperiți de pretutindeni sunt cu tine!

5 decembrie 2018 13:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.